Αυτό είναι το viral παντελόνι του Tik Tok που μπορείς να αγοράσεις και εσύ online

Ναταλία Κατσακιώρη
Αυτό είναι το viral παντελόνι του Tik Tok που μπορείς να αγοράσεις και εσύ online
Photo Credit: vincenzo.grillo

Και όλοι ξέρουμε γιατί το αγοράζουν οι fashion lovers.

Είναι μια μεγάλη απόφαση το τι θα βάλεις το πρωί στο γραφείο. Και λέω μεγάλη γιατί μόνο μεγάλη θα μπορούσε να είναι μια απόφαση γύρω από το styling, την οποία παίρνεις τόσο πρωί με τις υποχρεώσεις της μέρας να γυρνάνε στο μυαλό σου και το πρόγραμμα να μοιάζει πιο απαιτητικό από ποτέ. Κάπου εκεί τα φορέματα και οι χαριτωμένες φούστες μπαίνουν στην άκρη και το άνετο office παντελόνι είναι οριακά μονόδρομος. Και ευτυχώς για εμάς τα office παντελόνια έχουν αποκτήσει τη δική τους ξεχωριστή θέση στις τάσεις των τελευταίων χρόνων.

How to: Πώς να οργανώσεις σωστά την ανοιξιάτικη ντουλάπα σου -Επιχείρηση ξεκαθάρισμα on!

uniqlo_pants-(3).jpg

Μπορούμε να πούμε ότι ζούμε την αποθέωση του office style γενικά και του office wide leg pants ειδικά. Και κάπου εκεί που σίγουρα έχεις μπει και εσύ στην αναζήτηση του τέλειου παντελονιού που θα μπει στο business ντύσιμό σου και όχι μόνο, γιατί το συγκεκριμένο item έχει καταφέρει να κυριαρχήσει και στις casual εμφανίσεις μας. Και κάπου εκεί, μέσα στο ψάξιμο του τέλειου key item, έρχεται και πάλι η Uniqlo να μας δώσει ένα ακόμη viral προιόν και να αποδείξει ότι το less is more είναι και ο πιο ουσιαστικός τρόπος να ψωνίζουμε.

uniqlo_pants-(2).jpg

Η Uniqlo γίνεται και πάλι viral. Το παντελόνι που θα λατρέψεις.

Έχεις Tik Tok; Έχεις. Παρακολουθείς τα trends; Σίγουρα ναι! Οπότε θα έχεις δει και τη μανία που έχεις δημιουργηθεί γύρω από το pleated wide leg pants του Uniqlo. Για όσες ακόμα δεν ξέρουν το Uniqlo προτείνω μια επίσκεψη στο site τους -που ναι στέλνει πράγματα και Ελλάδα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα.

Το συγκεκριμένο brand είναι γνωστό για την εξαιρετική του συλλογή σε basics, τα οποία έχουν καλές τιμές και αξιόπιστη ποιότητα. Τα βαμβακερά του t-shirts έχουν αφήσει εποχή, το ίδιο και κάποιοι κωδικού που γίνονται viral και όχι άδικα. Ανάμεσά τους και αυτό το παντελόνι, που κοστίζει κάτι λιγότερο από 50 ευρώ και θα το βρεις σε όλες τις basic αποχρώσεις που θέλεις.

Είναι η νέα μανία των content creators στο Tik Tok και όλοι μπορούμε να καταλάβουμε το γιατί. Έχει ωραία εφαρμογή, κολακεύει τη σιλουέτα και ανταποκρίνεται απόλυτα στο concept quiet luxury που έχει γίνει η επικρατέστερη τάση αυτή τη στιγμή ακόμα και στους μεγαλύτερους luxury οίκους μόδας.

Αθηνά Οικονομάκου: Το αθλητικό της look με φόρμες και bra top είναι η έμπνευση που έψαχνες

Shop the trend:

Screenshot-2024-04-10-112016.png

UNIQLO