Πουά φόρεμα: Η Φαίη Σκορδά επιλέγει το πιο θηλυκό item της άνοιξης

Πουά φόρεμα: Η Φαίη Σκορδά επιλέγει το πιο θηλυκό item της άνοιξης

Είναι η ιδανική επιλογή για τις βαφτίσεις της άνοιξης.

Επιστροφή μετά τις πασχαλινές διακοπές στα καθήκοντά μας και κάπως έτσι και οι κυρίες της τηλεόρασης επέστρεψαν στα δικά τους πόστα με τη Φαίη Σκορδά να μας λέει και πάλι καλησπέρα μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΙ προς το παρόν, αφού το συμβόλαιό της είναι ακόμα υπό συζήτηση και κανείς δεν ξέρει αν θα τη δούμε και πάλι από Σεπτέμβριο στο ίδιο κανάλι. Παρόλα αυτά η σεζόν συνεχίζεται και φυσικά η αγαπημένη παρουσιάστρια της πρωινής ζώνης εμφανίζεται καθημερινά με την καλύτερή της διάθεση μαζί με την ομάδα της.

Η μητρότητα άλλαξε τη Χριστίνα Κοντοβά που θέλει η κόρη της να διασκεδάζει μέσα από τη μόδα

fay_skorda-(5).jpg

Εκτός, όμως, από τα νέα της ημέρας και τα ενδιαφέροντα ρεπορτάζ της δημοσιογραφικής ομάδας, αξίζει να δεις την εκπομπή της Φαίης και για έναν ακόμη λόγο, το ντύσιμό της και τα πολλά διαφορετικά looks που μας προτείνει καθημερινά. Η ίδια είναι ένα από τα πιο επιδραστικά style icons της ελληνικής τηλεόρασης με τους τηλεθεατές και τους ακολούθους της στα social media να θέλουν πάντα να μάθουν από πού έχει επιλέξει τα ρούχα και τα αξεσουάρ της κάθε εμφάνισής της.

Το πουά φόρεμα είναι ιδανικό για τις βαφτίσεις της άνοιξης.

Πρόσφατα η Φαίη έκανε μία άκρως θηλυκή εμφάνιση στην πρωινή της εκπομπή και εμείς εντοπίσαμε αμέσως το φόρεμα που θα βάλουμε στις βαφτίσεις της άνοιξης. Δεν υπάρχει λόγος να ψάχνεις τι να φορέσεις στην επόμενη βάφτιση που είσαι καλεσμένη, το μόνο που πρέπει να κάνεις είναι να εμπιστευτείς ένα από τα πιο κλασικά prints της γυναικείας γκαρνταρόμπας, το πουά. Το polka dot τύπωμα έχει την έννοια του κλασικού, αλλά μπορεί παράλληλα να γίνει και πολύ παιχνιδιάρικο.

Η Φαίη Σκορδά επέλεξε για πράδειγμα ένα ασπρόμαυρο φόρεμα σε κλασική mini γραμμή, με γιακαδάκι και ασορτί ζώνη στη μέση, το οποίο συνδύασε με ψηλοτάκουνες γόβες σε κίτρινο χρώμα. Μπορείς να τις φορέσεις επίσης και με κάποια άλλη απόχρωση, όπως το κόκκινο και το πράσινο.

https://www.instagram.com/p/C6WofkkNV_B/

Λίγες μέρες πιο πριν την είδαμε και πάλι με πουά σύνολο μόνο που αυτή τη φορά ο πρωταγωνιστής είναι το λαμπερό κόκκινο. Το κόκκινο, το λευκό, το μαύρο και το μπλε είναι τα κύρια χρώματα που μπορείς να επιλέξεις σε ένα πουά σύνολο.

https://www.instagram.com/p/C51EoFYtMSH/

H Hailey Bieber είναι έγκυος και εμείς είμαστε έτοιμες για άλλη μια βασίλισσα του pregnancy style

Shop the look: