Λευκό τζιν παντελόνι: Το staple item που θα φορέσουμε και το Μάη όπως οι Γαλλίδες

Ναταλία Κατσακιώρη
Λευκό τζιν παντελόνι: Το staple item που θα φορέσουμε και το Μάη όπως οι Γαλλίδες
Photo Credit: Mattia Arioli/launchmetrics.com/spotlight

Είναι το παντελόνι επένδυση και αυτή την άνοιξη.

Φυσικά και μας αρέσει να έχουμε μια ενημερωμένη ντουλάπα με τα απαραίτητα essentials, γιατί αυτό που αναζητάμε οι περισσότερες είναι εύκολες λύσεις κάθε πρωί, πριν φύγουμε για τη δουλειά. Και η άνοιξη με τον άστατο καιρό της έχει μια μεγαλύτερη ανάγκη από basics στην καθημερινότητά μας, γιατί μόνο έτσι μπορούμε να πετύχουμε το σωστό layering, ανάλογα με τις εναλλαγές της θερμοκρασίας. Μία καμπαρντίνα, ένα λευκό t-shirt, ένα πουκάμισο με ρίγες, ένα ωραίο floral φόρεμα και ένα τζιν παντελόνι είναι μόνο κάποια από τα staples που συμπληρώνουν την ανοιξιάτικη capsule wardrobe.

Color blocking: Η Τζένη Θεωνά συνδύασε τα δύο πιο επίκαιρα χρώματα της άνοιξης

white-denim-(5).jpg

Tι θα έλεγες, λοιπόν, στο πεδίο των παντελονιών να είχες άλλη μία extra εναλλακτική, ένα ακόμα παντελόνι που να μπορείς να φορέσεις πρωί και βράδυ; Σίγουρα η απάντησή σου είναι ναι. Και το συγκεκριμένο item βρίσκεται πιθανότατα ήδη μέσα στη ντουλάπα σου. Το άσπρο τζιν παντελόνι είναι η κατάλληλη εναλλακτική για όσες αγαπούν το λευκό ως απόχρωση και έχουν μάλλον κάπως βαρεθεί το κλασικό blue denim χρώμα, χωρίς να σημαίνει ότι θέλουν να βγάλουν τα τζιν από τη ζωή τους.

white-denim-(6).jpg

Το συγκεκριμένο παντελόνι είναι ένα από τα αγαπημένα items του french chic style και αν ρίξεις μια ματιά στα αγαπημένα σου Instagram accounts θα διαπιστώσεις ότι οι Γαλλίδες το φοράνε την άνοιξη κυριολεκτικά παντού. Το πρώι με μπαλαρίνες και loose σακάκια, το απόγευμα με πλεκτές ζακέτες και χαμηλές γόβες σε retro 70s vibe, αλλά και το βράδυ με ένα 90s τοπάκι και strappy ψηλοτάκουνα σανδάλια.

white-denim-(8).jpg

Το french chic παντελόνι της άνοιξης είναι το λευκό τζιν.

Για να μην ξεκινήσεις τις γνωστές ερωτήσεις «πώς να φορέσω το λευκό τζιν», ξεκινάω αμέσως τις πολλές διαφορετικές και stylish επιλογές που έχεις. Φυσικά το total white είναι η πιο εύκολη εκδοχή, φορώντας μόνο το άσπρο σου τζιν και ένα λευκό t-shirt. Αυτό ως βάση μπορεί να διανθιστεί με διάφορα αξεσουάρ ή ένα πολύ ενδιαφέρον jacket.

Τα ενδιαφέροντα παπούτσια ταιριάζουν πολύ σε ένα άσπρο τζιν, το ίδιο ισχύει και για τα neutrals γενικότερα είτε μιλάμε για ένα μεγάλο top είτε για πανωφόρι είτε για παπούτσια.

white-denim-(11).jpg

Dopamine dressing: Μπορεί ο τρόπος που ντύνεσαι να φτιάξει την εβδομάδα σου; Μπορεί!

white-denim-(15).jpg