Η Anne Hathaway φόρεσε στο κόκκινο χαλί Gap by Zac Posen και είναι το θέμα της ημέρας

Ναταλία Κατσακιώρη
Η Anne Hathaway φόρεσε στο κόκκινο χαλί Gap by Zac Posen και είναι το θέμα της ημέρας
Courtesy: Instagram/@gap

Η πρώτη μεγάλη στιγμή της Gap μετά τη μεγάλη μεταγραφή.

Το ανέκδοτο που κυκλοφορεί στην Αμερική γύρω από την Gap σίγουρα το έχεις ακούσει. Ότι ένα κατάστημά τους βρίσκεται δηλαδή σε κάθε γωνία. Είναι ένα από τα πιο δημοφιλή brands του πλανήτη που έχει ντύσει την casual πλευρά της Αμερικής σχεδόν εξολοκλήρου. Τι έλειπε, λοιπόν, από το όλο εγχείρημα για να γίνει huge όχι μόνο σε πωλήσεις αλλά και στον κόσμο της υψηλής μόδας; Ένα ταλαντούχος creative director που να έχει την αγάπη και την αποδοχή της βιομηχανίας, που να ξέρει από σχέδιο και να έχει ταυτιστεί στη συνείδηση του κοινού με το luxury κομμάτι.

Τόνια Σωτηροπούλου: Το total black ήταν το dress code που επέλεξε για το κόκκινο χαλί των Καννών

O Zac Posen ανέλαβε τη θέση του creative director της Gap και κάπως έτσι εμείς έχουμε σήμερα στη διάθεσή μας μία εμφάνιση που έγινε πρώτο θέμα μέσα σε λίγες μόνο ώρες. Ο κορυφαίος designer που έχει ειδίκευση στα red carpet looks και τα hollywood glam gowns έκανε τα μαγικά του και έντυσε την Anne Hathaway σε μλια βραδιά που όλα τα βλέμματα ήταν στραμμένα πάνω της. Οπότε αναγκαστικά σήμερα είναι το talk of the town.

https://www.instagram.com/p/C2-WSMzLOYL/

H Anne Hathaway με Gap στη Ρώμη.

Εχθές ήταν μια πολύ ιδιαίτερη βραδιά για τον οίκο Bvlgari που παρουσίασε στα κεντρικά του στη Ρώμη τη νέα του high Jewelry collection του για το 2024 με τον τίτλο Aeterna. Πρόκειται για ένα exclusive event που έγινε μέσα σε άκρα ιδιωτικότητα με τους λαμπερούς καλεσμένους και τους ambasadors του οίκου να απολαμβάνουν την παρουσίαση με τα μοναδικά κοσμήματα που δημιουργήθηκαν. Μία από τις ambassadors του Bvlgari για τα τελευταία τρία χρόνια είναι και η Anne Hathaway, που δεν θα μπορούσε να λείπει από την εκδήλωση.

Αυτό βέβαια που δεν πίστευαν οι περισσότεροι είναι ότι θα φορέσει ένα απλό, λευκό shirt dress από την Gap. Ο Zac Posen σχεδίασε μια νέα εκδοχή του λευκού shirt dress της εταιρίας σε maxi εκδοχή και το συνδύασε με έναν λευκό κορσέ που φορέθηκε από μέσα, ενώ το φόρεμα έπεφτε sexy από τον έναν ώμο της. Το look ολοκληρώθηκε με ένα ζευγάρι λευκές γόβες και κοσμήματα του οίκου Bvrlgari φυσικά.

anne-hathaway-(2).jpg

Το φόρεμα αναπαράγει το κλασικό λευκό πουκάμισο της Gap, με την κλασική κατασκευή του γιακά και της πατιλέτας του πουκαμίσου, αλλά προσθέτει μια θηλυκή πινελιά με κάποιες μικρές πιέτες στη μέση και τον κορσέ που περιγράψαμε και παραπάνω. Ένα εντυπωσικαό και άκρως σύγχρονο look , εμπνευσμένο από την ταινία της Audrey Hepburn, Roman Holiday, το οποίο θα μπορεί και το καιρό εν καιρώ να κάνει pre order στο site της εταιρίας.

https://www.instagram.com/reel/C7NL7jLpb9f/

H Bella Hadid πήγε Κάννες και συνεχίζει την «παράδοση» του πιο edgy red carpet look

https://www.instagram.com/reel/C7M1u3xCN4Q/