Τόνια Σωτηροπούλου: Το total black ήταν το dress code που επέλεξε για το κόκκινο χαλί των Καννών

Τόνια Σωτηροπούλου: Το total black ήταν το dress code που επέλεξε για το κόκκινο χαλί των Καννών

Δύο ολόμαυρα red carpet looks που εντυπωσίασαν.

Οι Κάννες είναι ένα από τα μεγαλύτερα κινηματογραφικά γεγονότα της Ευρώπης, που πάντα είχε μια αίγλη, η οποία βασίστηκε στη νοσταλγία που αποπνέει το γαλλικό σινεμά και ο ευρωπαϊκός κινηματογράφος γενικότερα. Αν εξαιρέσει κανείς τον Γιώργο Λάνθιμο, ο οποίος παρουσιάζει επίσης τη νέα του ταινία αυτές τις μέρες στις Κάννες με πρωταγωνίστρια φυσικά την Emma Stone, δεν είναι πολλές οι ελληνικές παρουσίες στο συγκεκριμένο φεστιβάλ. Ακόμα πιο λίγες είναι οι κυρίες που περνάνε από το κόκκινο χαλί και φέτος είδαμε τις Βίκυ Καγιά, Κλέλια Ανδριολάτου και Δούκισσα Νομικού να κλέβουν τα φλας των φωτογράφων.

Ελένη Μενεγάκη: Αυτή είναι η αγαπημένη της τάση για το φετινό καλοκαίρι που θα φορέσουμε στο γραφείο

https://www.instagram.com/p/C7J3eeyoLX4/

Η Τόνια Σωτηροπούλου είναι μία από τις ελάχιστες Ελληνίδες που έχει σταθερή παρουσία στις Κάννες, μιας και ξεκίνησε την καριέρα της πρώτα από το εξωτερικό και στη συνέχεια ήρθε και εγκαταστάθηκε μόνιμα στην Ελλάδα, χωρίς ωστόσο να έχει χάσει τις διεθνείς συνεργασίες της. Έτσι εδώ και κάποιες μέρες βρίσκεται στη γαλλική ριβιέρα και έχει κάνει μια σειρά από εμφανίσεις που θα συζητηθούν. Τα δύο πρώτα gowns της είχαν ως κοινό παρονομαστή τη λάμψη και το glam, ενώ στη συνέχεια επέστρεψε στα αγαπημένα της total black outfits.

https://www.instagram.com/p/C7Du3WAIKBT/

H Τόνια Σωτηροπούλου με ολόμαυρο outfit Ελληνίδας σχεδιάστριας.

Το μαύρο είναι το πιο κομψό χρώμα κατά κανόνα για τις βραδινές μας εμφανίσεις. Και η Τόνια Σωτηροπούλου αφιέρωσε τα δύο τελευταία της looks στο all time favorite χρώμα των γυναικών. Το πρώτο από αυτά μάλιστα είναι δημιουργία ενός αγαπημένου ελληνικού brand, του The C Edition και της Χριστίνας Κατσαούνη, η οποία δημιούργησε το καλύτερο matching set για την Τόνια, που κοστίζει 234 ευρώ.

https://www.instagram.com/p/C7JC2DXoyfC/

Πρόκειται για ένα μαύρο κορμάκι και μία maxi φούστα από βισκόζη, που θα βρεις στην παρακάτω gallery.

Shop the look:

Eχθές σε ένα από τα cocktail parties των Καννών η Τόνια εμφανίστηκε με ένα maxi φόρεμα του οίκου Balmain με εντυπωσιακή χαμηλή πλάτη, έντονους ώμους και πολύχρωμα λουλούδια κεντημένα κατά μήκος του cut out.

tonia-sotiropoulou-(1).jpg

To συνδύασε με εξίσου shiny γόβες με χρυσές λεπτομέρειες, ενώ το σκίσιμο στα πόδια της έκανε ακόμα πιο sexy το όλο look.

tonia-sotiropoulou-(6).jpg

Κάννες 2024: Η Greta Gerwig έχει ήδη κερδίσει το στοίχημα με τις girl boss εμφανίσεις της

tonia-sotiropoulou-(5).jpg