Κάννες 2024: Τα κορυφαία red carpet looks που πέρασαν από το χαλί του φεστιβάλ το Σαββατοκύριακο

Ναταλία Κατσακιώρη
Κάννες 2024: Τα κορυφαία red carpet looks που πέρασαν από το χαλί του φεστιβάλ το Σαββατοκύριακο

(Photo by Vianney Le Caer/Invision/AP)

2024 Invision

Η θέα Cate Blanchett, η δική μας Emma Stone και το Chloe girl Sienna Miller.

Ένα Σαββατοκύριακο στις Κάννες δεν είναι ποτέ βαρετό, δεν είναι ποτέ αδιάφορο, χωρίς να ξεφεύγει ποτέ από την ισορροπία του, όπως περιέγραψε πολύ εύστοχα ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος, ένας άνθρωπος που γνωρίζει καλά το συγκεκριμένο φεστιβάλ. Μέσα στο διαρκή φόβο μιας έντονης πολιτικής δήλωσης ή μιας αναταραχής που σίγουρα δεν θέλει αυτή τη στιγμή η Γαλλία πριν την έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων του Παρισιού, οι stars τελικά μίλησαν στο κόκκινο χαλί μόνο μέσα από τα looks τους και μόνο μέσα από τις εμφανίσεις τους στους δρόμους των Καννών.

Οδηγός αγοράς: Τα 10 must items για να είσαι κομψή και στο γυμναστήριο

France Cannes 2024 Horizon: An American Saga Red Carpet

(Photo by Scott A Garfitt/Invision/AP)

2024 Invision

Η αλήθεια είναι ότι είχαμε πολλές παρουσίες μέσα στις προηγούμενες μέρες με Αμερικανούς stars του Hollywood να έχουν αγκαλιάσει πλέον το φεστιβάλ. Η Cate Blanchett, η Julianne Moore, η Uma Therman και η Emma Stone είναι μόνο μερικά από τα ονόματα που περπάτησαν στο red carpet αυτές τις μέρες και τα looks τους συζητήθηκαν από το διεθνή τύπο.

France Cannes 2024 Kinds of Kindness Red Carpet

(Photo by Daniel Cole/Invision/AP)

2024 Invision

Από τις πρωινές εμφανίσεις κατά τη διάρκεια των συνετεύξεων τύπου πριν τις μεγάλες, βραδινές πρεμιέρες, ξεχώρισαν σίγουρα το κατακόκκινο φόρεμα της Selena Gomez με τα off shoulder μανίκια της με τα μεγάλα τριαντάφυλλα να τραβά όλα τα βλέματα. Το σύνολο ήταν custom Giambattista Valli.

France Cannes 2024 Emilia Perez Photo Call

(Photo by Vianney Le Caer/Invision/AP)

2024 Invision

Από την άλλη είδαμε τη Sienna Miller με μία λιγότερο ladylike επιλογή, η οποία παραμένει μία από τις πιο cool παρουσίες της βρετανικής σκηνής. Την είδαμε με ένα σύνολο δια χειρός Schiaparelli, μόνο που δεν μιλάμε για κάποιο 3D εντυπωσιακό couture outfit, αλλά για ένα outfit με τζιν barrel παντελόνι με ενσωματωμένο corset και ένα σακάκι με χρυσά αξεσουάρ, το οποίο φόρεσε χωρίς κάποιο top από μέσα. Tα TROMPE-L'OEIL Τoe Mules συνόδευσαν αυτό το total Schiaparelli outfit.

France Cannes 2024 Horizon: An American Saga Photo Call

(Photo by Vianney Le Caer/Invision/AP)

2024 Invision

Στις βραδινές red carpet εμφανίσεις ξεχώρισε φυσικά η Cate Blanchett με ολόχρυση custom δημιουργία του οίκου Louis Vuitton, η προσωπική μου αγαπημένη Hunter Schafer με τα Armani Prive και η «δική μας» πια Emma Stone πάντα με τον αγαπημένο της Louis Vuitton σε έντονο μπορντό χρώμα.

Κάννες 2024: Η Greta Gerwig έχει ήδη κερδίσει το στοίχημα με τις girl boss εμφανίσεις της

Red carpet looks: