Το peach κοστούμι της Κατερίνας Καινούργιου έχει το χρώμα που έλειπε από τη ντουλάπα μας

Το peach κοστούμι της Κατερίνας Καινούργιου έχει το χρώμα που έλειπε από τη ντουλάπα μας
Photo: NDP Photo Agency

Είναι η απόχρωση της σεζόν και αποδεδειγμένα.

Βρισκόμαστε στο τέλος της άνοιξη, αφού μόλις σε λίγες μέρες θα καλωσορίσουμε και επίσημα το καλοκαίρι. Και μαζί του θα έρθουν και όλες οι νέες τάσεις και τα micro trends που καλούμαστε να ανακαλύψουμε σιγά-σιγά καθώς προχωράει ο καιρός. Αυτό δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να ξεγράψουμε ό,τι έχουμε φορέσει μέχρι στιγμής και να αφήσουμε στην άκρη την ανοιξιάτικη γκαρνταρόμπα μας, γιατί πολλά trends θα εξακολουθήσουν να μας απασχολούν και το καλοκαίρι. Και ευτυχώς για εμάς γιατί αυτή είναι και η ουσία της βιωσιμότητας στη μόδα. Το να ανακυκλώνονται οι τάσεις, έτσι ώστε να μπορούμε να φορά ξανά και ξανά το ίδιο item.

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Τα δύο σορτς που προτείνει για το office look του καλοκαιριού

https://www.instagram.com/p/C7EHj1iogF6/

Kάπως έτσι φτάνουμε και στο θέμα της σημερινής μας συζήτησης που είναι η παραμονή των pastels στις τάσεις του καλοκαιριού. Φορέσαμε πολλά pastels τους τελευταίους μήνες, όπως είναι το baby pink, το baby blue, το mint green και το butter yellow, αλλά ένα ήταν το χρώμα που ξεχώρισε. Και φυσικά μιλάμε για το soft ροδακινί, την απόχρωση που είναι και επίσημα νούμερο ένα για το 2024 σύμφωνα με την Pantone. Και αν σκέφτεσαι πώς μπορείς να το φορέσεις και το καλοκαίρι η Κατερίνα Καινούργιου σου έχει τη λύση μέσα από την τελευταία της εμφάνιση.

https://www.instagram.com/p/C7B3AyDINh_/

Η Κατερίνα Καινούργιου με peach κοστούμι.

Ανανεωμένη βλέπουμε τώρα τελευταία την Κατερίνα, η οποία βρίσκεται συχνά στο κέντρο της πόλης και απολαμβάνει τις βόλτες και τα ψώνια της. Εξάλλου μία γυναίκα με τόσο καλή αίσθηση του στυλ σίγουρα κάνει και την αντίστοιχη «περιοδεία» στα μαγαζιά και τις boutique αναζητώντας νέα items που θα ανανεώσουν την εικόνα της. Ο φακός, λοιπόν, τη συνέλαβε στο Κολωνάκι σε μια απογευματινή εμφάνιση όπου ξεχώρισε το peach κοστούμι της.

katerina-kainourgiou-(2).jpg

Photo: NDP Photo Agency

Η Κατερίνα επέλεξε ένα oversized σχέδιο με ασορτί γιλέκο από μέσα φορεμένο σαν top, το οποίο συνδύασε με ένα ζευγάρι chunky, λευκά sneakers και μία επώνυμη designer τσάντα σε denim ύφασμα.

katerina-kainourgiou-(4).jpg

Photo: NDP Photo Agency

Απόκτησε και εσύ τώρα ένα pastel καλοκαιρινό σακάκι με μια ματιά στην παρακάτω gallery.

5 εύκολα βραδινά looks με φούστα που θα αντιγράψεις μέσα στο Σαββατοκύριακο

katerina-kainourgiou-(3).jpg

Photo: NDP Photo Agency

Shop the look: