Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Τα δύο σορτς που προτείνει για το office look του καλοκαιριού

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Τα δύο σορτς που προτείνει για το office look του καλοκαιριού

Ναι, τα σορτς μπορούν να φορεθούν και στο γραφείο.

Το πρώτο πρόβλημα που προκύπτει όταν ξεκινάνε οι ζέστες είναι το τι να φορέσουμε στο γραφείο. Φυσικά και το dress code έχει χαλαρώσει τα τελευταία χρόνια, αλλά ακόμα δεν μπορείς σίγουρα να πας στο γραφείο με ένα κάπως πιο ατημέλητο, casual outfit. Τι γίνεται, όμως, όταν η θερμοκρασία ανεβαίνει και η ζέστη δεν σου επιτρέπει να φοράς πια τα safe σακάκια σου και τα wide leg παντελόνια γραφείου, που ήταν η καθημερινή σου λύση εδώ και μήνες; Η απάντηση είναι σχετικά απλή, αν παρατηρήσεις τα looks της Ηλιάνας Παπαγεωργίου.

Φούξια κοστούμι: Η τέλεια επιλογή για βάφτιση -Η Ζέτα Μακρυπούλια το φόρεσε με fluo πέδιλα

https://www.instagram.com/p/C65__U8NTsk/

Η Ηλιάνα συνεχίζει να βρίσκεται καθημερινά στην παρέα μας μέσα από την εκπομπή που παρουσιάζει στο Star, το Shopping Star, ένα ιδιαίτερο concept το οποίο παρέλαβε από τη Βίκυ Καγιά. Ωστόσο, η Ηλιάνα έχει δώσει το δικό της ρυθμό στην αγαπημένη συνήθεια του τηλεοπτικού κοινού και εμείς αναμένουμε καθημερινά να δούμε τα outfits που επέλεξε για την εκπομπή, μιας και φέτος το styling της Ηλιάνας είναι σε άλλο επίπεδο. Κάπως έτσι έχει και μια πρόταση για το summer office look.

Tα σορτς που θα φορέσουμε και στο γραφείο.

Είμαι σίγουρη ότι σε πρώτη φάση είσαι σε μια άρνηση και δεν θέλεις με τίποτα να εμφανιστείς στο γραφείο με ένα κοντό σορτσάκι. Κι όμως υπάρχουν τα σωστά tailored σχέδια που μπορούν να προσαρμοστούν ακόμα και στο αυστηρό περιβάλλον του γραφείου.

Η πρώτη επιλογή της Ηλιάνας είναι ένα ψηλόμεσο safari style σορτς, το οποίο συνδύασε με matching σακάκι και πουκάμισο. Τα μεγάλα χρυσά σκουλαρίκια και τα ψηλοτάκουνα πέδιλα το έκαναν αυτόματα πιο luxury.

iliana_papageorgiou-(11).jpg
iliana_papageorgiou-(10).jpg

Σαν δεύτερη επιλογή έχεις πάντα ένα σατέν all over printed σορτσάκι. Προσπάθησε να είναι ένα σχέδιο με elegant λαχούρια, που να αποπνέουν πολυτέλεια και όχι ένα floral ρομαντικό τύπωμα, που ρίχνει την εμφάνιση. Η Ηλιάνα το συνδύασε με μια λευκή πουκαμίσα με puffy μανίκια και κεντητά σχέδια.

iliana_papageorgiou-(9).jpg

Υιοθέτησε και εσύ την πιο καλοκαιρινή office τάση στην καθημερινότητά σου, βάζοντας στη συλλογή σου ένα από τα παρακάτω σορτσάκια.

iliana_papageorgiou-(8).jpg

5 τάσεις στα shorts που αξίζει να γνωρίζεις από τώρα -Ποδαράκια έξω!

Shop the look: