5 εύκολα βραδινά looks με φούστα που θα αντιγράψεις μέσα στο Σαββατοκύριακο

Ναταλία Κατσακιώρη
5 εύκολα βραδινά looks με φούστα που θα αντιγράψεις μέσα στο Σαββατοκύριακο

Midi, mini αλλά και maxi.

Night out στην πόλη που περνάει την καλύτερή της φάση. Φεστιβάλ, συναυλίες, πολιτιστικά events, μπαράκια και στέκια για φαγητό είναι γεμάτα από νωρίς το απόγευμα και εμείς προσπαθούμε να γεμίσουμε τη λίστα μας με όσο το δυνατόν περισσότερες εξόδους με την παρέα μας. Είτε είσαι δεσμευμένη, είτε single, σίγουρα θα κάνεις μια ωραία έξοδο με την κοριτσοπαρεά και σου προτείνω να είναι μάλιστα αυτό το Σαββατοκύριακο που ακολουθεί, γιατί αυτή θα είναι η τελευταία περίοδος που θα είμαστε όλοι μαζί λίγο πριν ξεκινήσουν τα καλοκαιρινά ταξιδάκια.

Φούξια κοστούμι: Η τέλεια επιλογή για βάφτιση -Η Ζέτα Μακρυπούλια το φόρεσε με fluo πέδιλα

night_out_look-(6).jpg

Οπότε ξαφνικά θα προκύψει και το ζήτημα τι να φορέσουμε το βράδυ; Οι τάσεις της σεζόν δεν διαχωρίζονται πλέον σε επίσημες και ανεπίσημες, δηλαδή σε night out trends και casual trends, γιατί όλα μπορούν να αξιοποιηθούν παντού με το κατάλληλο styling. Φυσικά και όταν βγούμε για ένα ποτό είμαστε λίγο πιο sexy και θηλυκές και μας αρέσει να τονίζουμε τα δυνατά μας σημεία, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν μπορείς να αξιοποιήσεις και τα casual items της ντουλάπας σου σε μια βραδινή έξοδο. Με άλλα λόγια δεν χρειάζεται ο πανικός που είχαμε παλιά να έχουμε πάντα και κάποια λίγο πιο «καλά» pieces για τα parties.

night_out_look-(5).jpg

Ένα από τα ρούχα που φορέσαμε, λοιπόν, πολύ την άνοιξη αλλά και τον χειμώνα που μας πέρασε ήταν και οι φούστες μας. Mini, midi ή και maxi, μιλάμε για το item που έγινε ο ήρωάς μας είτε το συνδυάζαμε με ψηλοτάκουνα, είτε ακόμη και με ένα ζευγάρι sneakers, τις μέρες που θέλαμε κάτι άνετο. Ακολουθούν πέντε διαφορετικά outfits με βασικό στοιχείο τους τη φούστα, που μπορείς πανεύκολα να αντιγράψεις και να φορέσεις το Σαββατοκύριακο.

5 night out looks με φούστα:

Satin midi φούστα + 90s ημιδιάφανο πουκάμισο + mules + mini top handle τσάντα

night_out_look-(1).jpg

Mini φούστα + minimal μπλούζα σε neutral απόχρωση + κλειστά mules σε έντονο χρώμα

night_out_look-(8).jpg

Πλισέ mini tennis φούστα + puffy sleeves μπλούζα + σανδάλια + shoulder bag με αλυσίδα

night_out_look-(2).jpg

Midi φούστα με βολάν + oversized πουκάμισο + sling backs+ shoulder bag

night_out_look-(3).jpg

Knee high φούστα + matching tube τοπάκι + thong sandals + basket bag

H Bella Hadid πήγε Κάννες και συνεχίζει την «παράδοση» του πιο edgy red carpet look

night_out_look-(7).jpg