Sophia Lοren: Che bella!

Sophia Lοren: Che bella!

Μια από τις πιο ωραίες γυναίκες στην ιστορία του κινηματογράφου, συνεχίζει να μας εμπνέει.

«Δεν είμαι Ιταλίδα, είμαι Ναπολιτάνα! Είναι άλλο πράγμα!» συνήθιζε να λέει η εκρηκτική Sophia Loren, η ηθοποιός που άφησε το στίγμα της στα '60s με το στυλ και την ιδιαίτερη ομορφιά της. Η θηλυκότητα, ο αισθησιασμός και το class της συνδυάστηκαν με μια γερή δόση ταλέντου, και έτσι η Loren έγραψε ιστορία με τις εμφανίσεις αλλά και την καριέρα της στη μεγάλη οθόνη.

Από τo all time classic outfit στην ταινία The Key με μπεζ trenchoat και φούξια μαντήλι μέχρι την πριγκιπική τουαλέτα στο κόκκινο χαλί των Φεστιβάλ των Κανών το 1955, από το ολόσωμο μαγιό που πάνω της έδειχνε απίστευτα sexy μέχρι τα see through lingerie που αποθεωσαν το σώμα- κλεψύδρα, η θεά των '60s δεν έχανε ευκαιρία να αναδεικνύει το τέλειο μπούστο και τις υπέροχες καμπύλες της.

Ακόμα και σήμερα, όλες οι εμφανίσεις της στο κόκκινο χαλί κρατάνε ως κοινό παρονομαστή το αποκαλυπτικό ντεκολτέ και τις bodycon γραμμές, φοράει με απίστευτη άνεση μια μακριά δημιουργία αλλά και ένα ανδρόγυνο κουστούμι και τα υποστηρίζει το ίδιο εντυπωσιακά, δεν φοβάται το εκτυφλωτικό κόκκινο γιατί ξέρει πως το μυστικό για να μην σε προδώσει είναι να κρατάς τις ισορροπίες ενώ εξίσου αγαπημένα της χρώματα στο red carpet είναι το μαύρο και το λευκό.

Όσο για το πώς διατηρεί τη σιλουέτα της μέχρι σήμερα, η Loren είπε πρόσφατα: «Ξυπνάω κάθε μέρα νωρίς και σηκώνομαι αμέσως από το κρεβάτι- μερικές φορές δε θέλω και το πιο εύκολο είναι να βρεις μια δικαιολογία για να μην γυμναστείς... Μετά πηγαίνω για περπάτημα για μια ώρα. Και για να συνεχίσω να περπατάω, σκέφτομαι πως μπορεί στην επόμενη γωνία να συναντήσω κάτι όμορφο. Πάντα σκέφτομαι θετικά. Πολύ σπάνια θα με δεις μελαγχολική ή λυπημένη. »