Το στυλ της σικάτης Τζένης Μπαλατσινού

Το στυλ της σικάτης Τζένης Μπαλατσινού

Η αποθέωση του minimal chic

Κάνοντας flashback στο στυλ της Τζένης Μπαλατσινού, είναι εμφανής η αγάπη της για την απλότητα και ο έξυπνος τρόπος που ενσωματώνει τα trends μέσα σε αυτή, χωρίς ποτέ να προδίδει το ιδιαίτερο στυλ της.

Μας άρεσε πολύ η πρωτοβουλία της να επιλέξει μόνο Έλληνες σχεδιαστές για τις εμφανίσεις της στο Dancing On Ice, στηρίζοντας τις προσπάθειές τους, και μέσα από αυτά τα 12 live είδαμε (για άλλη μια φορά) ότι υποστηρίζει άψογα από μια απόλυτα λιτή μέχρι μια ultra glam δημιουργία. Εκτός πλατώ, η Τζένη Μπαλατσινού δείχνει αδυναμία στις bodycon γραμμές, με φορέματα (συνήθως midi) που αγκαλιάζουν κομψά και αναδεικνύουν την αρμονική σιλουέτα της. Όσο για τη χρωματική γκάμα, κινείται από το all time chic μαύρο μέχρι το εκτυφλωτικό κόκκινο αλλά και neon αποχρώσεις, αλλά πάντα φροντίζει ώστε το αποτέλεσμα να απόλυτα ισορροπημένο.

Στην καθημερινότητά της, αποφεύγει ο,τιδήποτε επιτηδευμένο, προτιμάει urban chic outfits που συνδυάζουν την άνεση με την πρακτικότητα, και δίνει το προσωπικό της twist επιλέγοντας ένα αξεσουάρ-κλειδί που κάνει statement.

Όσο για τα μαλλιά και το makeup, και εδώ ακολουθεί τους κανόνες του μινιμαλισμού: λαμπερή επιδερμίδα και διακριτικοί γήινοι τόνοι στο μακιγιάζ που δίνουν φρεσκάδα στο αποτέλεσμα, ενώ στο hairstyling κινείται ανάμεσα στα επιμελώς ατημέλητα waves, το τέλειο sleek look ή το κομψό σινιόν.