Hello Spring: Δείτε τις πιο hot τάσεις της μόδας που θα φορεθούν...προσεχώς!

Hello Spring: Δείτε τις πιο hot τάσεις της μόδας που θα φορεθούν...προσεχώς!

Οι 5 πιο βασικές και «φορέσιμες» τάσεις για την άνοιξη καλοκαίρι 2015 είναι εδώ !!!

Η νέα σεζόν είναι εδώ με καινούργια trends αλλά και δυναμικές επιστροφές, προτάσεις από σχεδιαστές που επαναπροσδιορίζουν το στυλ τους και προπαντώς με φρέσκια ανοιξιάτικη διάθεση.

Luxurious hippie με iconic αναφορές, denim κομμάτια με νεά εφαρμογή , το αγαπημένο athletic που όπως φαίνεται ήρθε για να μείνει, χακί και ουδέτερα χρώματα για κομψές σαφάρι εμφανίσεις και τα pajamas που συνεχίζουν δυναμικά να είναι μέσα στα hot trends της σεζόν, αποτελούν τις πιο δυνατές τάσεις για την άνοιξη και το καλοκαίρι 2015.

Με γνώμονα πάντα το τι ταιριάζει στο σωματότυπo και στο στυλ μας, ενσωματώνουμε τα trends και φοράμε αυτά που μας κολακέυουν και φυσικά μας αντιπροσωπεύουν καλύτερα.

IMG 0475 a1bc5

Denim μπλούζα 129€ και παντελόνι 154€ όλα Tommy Hilfiger

Σανδάλια Steve Madden , Nak

Τσάντα Sophie Anderson , www.sohosoho.gr

IMG 0685 b3d42

Μπλούζα 22,99€ Pink Woman

Μπλούζα με κρόσσια 19,99€ H&M

Φούστα 39,95€ Marks&Spencer

Μποτάκια Stella McCartney for Adidas 89,95€ , Adidas

IMG 0791 e99e7

Καφτάνι 69,99€ και παντελόνι 59,99€ όλα H&M Studio

Σανδάλια Steven Madden 119€, Nak

IMG 0527 6e159

Μπουφάν 119,90€ και πουκάμισο 39,90€ όλα Attrattivo

Βερμούδα 45,95 και ζώνη 35,95 όλα Gap

Πέδιλα 79,99€ H&M

Γυαλία ηλίου Rayban , Luxottica

IMG 0828 e2023

Σακάκι 69,99€ H&M Studio

Τζην Παντελόνι Staff Jeans & co

Σανδάλια Steve Madden 119€, Nak

Σκουλαρίκι Dalfina Delettrez , www.sohosoho.gr

Queen Tips

  • Το είδαμε σε όλες τις πασαρέλες των μεγαλύτερων οίκων. Το denim είναι το απόλυτο must have της φετινής σεζόν. Με νέες boxy φαρδιές γραμμές και patchwork κομμάτια όπως αυτά που αγαπήσαμε στην κολεξιόν του Tommy Hilfiger. Σε ένα total denim look για πιο κολακευτικό αποτέλεσμα φορέστε ένα από τα δυο κομμάτια σε φαρδιά γραμμή ,ανάλογα με το ποιο ταιριάζει στο σωματότυπό σας.
  • Το αθλητικό στυλ επικρατεί δυναμικά και αυτή τη σεζόν με μία όμως πιο θυλυκή και girly διάθεση, όπως το είδαμε στα shows των DKNY και Tory Brunch. Φορέστε τα αθλητικά σας μποτάκια σε έναν έξυπνο mix n match συνδυασμό τάσεων κάνοντας σωστά το παιχνίδι του layering. Μια μπλούζα με κρόσσια κάτω από ένα sweater και μια ριγέ ασπρόμαυρη pencil φούστα και... έχετε την πιο πετυχημένη street style εμφάνιση.
  • Το φετινό bohemian στυλ είναι εμπνευσμένο από τις μοναδικές hippie-chic εμφανίσεις της Talitha Getty , τα '70s και το Μαρακές. Οι ανάλαφρες υφές κυριαρχούν σε καφτάνια , φορέματα και παντελόνια και μπορούν να φορεθούν αρμονικά μεταξύ τους για τις πιο κομψές καλοκαιρινές εμφανίσεις ακόμα και μέσα στην πόλη.Τα φλατ σανδάλια είναι ο ιδανικότερος και elegant τρόπος για να ολοκληρωθεί αυτή η εμφάνιση.
  • Το χακί είναι το χρώμα της φετινής σεζόν. Ένα πανωφόρι σε αυτή την απόχρωση σας βγάζει ασπροπρόσωπες στις πιο ψυχρές ανοιξιάτικες νύχτες. Για ένα glamour σαφάρι look συνδυάστε το με ανάλαφρες υφές, ένα πουκάμισο από βισκόζι, βαμβακερή βερμούδα και elegant σουέτ πέδιλα , όπως το είδαμε και στην κολεξιόν του Ralph Lauren. Μην ξεχάσετε τα βασικά αξεσουάρ, που δεν είναι άλλα από μία πλεκτή δερμάτινη ζώνη και γυαλιά ηλίου από ταρταρούγα για ολοκληρωμένο αποτέλεσμα.
  • Τις τελευταίες σεζόν το pajama look υπάρχει σε όλες τις κολεξιόν. Για να δώσετε μια χαλαρή καθημερινή εμφάνιση σε ένα pajama σακάκι φορέστε το μόνο του με ένα ξεβαμμένο τζην και μικρές μεταλλικές λεπτομέρειες όπως ένα ζευγάρι metallic σανδάλια.

Επιμέλεια: Λία Κούμα

Φωτογράφος: Χάρης Φαρσαράκης

Makeup - Μαλλιά: Tom Zois

Μοντέλο: Milena ,DModel agency