Η Bella Hadid περνάει τις selfies στο επόμενο επίπεδο

Διονυσία Καλαποθαράκου
Η Bella Hadid περνάει τις selfies στο επόμενο επίπεδο

Και μας δείχνει πως μία φωτογραφία που δείχνει μόνο μια φορά το πρόσωπό μας δεν είναι πλέον «σωστή».

 

Η μικρή αδερφή της Gigi φέτος είχε μία γεμάτη χρονιά. Θα περπατήσει για πρώτη φορά στο fashion show της Victoria’s Secret, ανακοινώθηκε πως θα είναι το νέο πρόσωπο της Nike και, το μεγαλύτερό της επίτευγμα, πρωταγωνιστεί στην καμπάνια Calvin Klein Fall 2016. Για αυτό το τελευταίο δε η χαρά της και η υπερηφάνεια της δεν κρύβονται. Και μας το δείχνει με τον πιο hot socialομιντιακά τρόπο: βγάζει selfies μπροστά στις αφίσες με το πρόσωπό της.

bella adv 3

Το έκανε πρώτη φορά πριν από ένα μήνα στη Νέα Υόρκη, ενώ ταυτόχρονα ανέβασε και αυτούσια τα posts της καμπάνιας τόσο από το Μεγάλο Μήλο, όσο και από την Βαρκελώνη και το Άμστερνταμ. Πριν από δύο μέρες όμως ξανατράβηξε μία φωτογραφία μπροστά από την νέα της διαφημιστική εκστρατεία για τη Nike και συμπεραίνουμε πως πράξη που επαναλαμβάνεται παύει να είναι τυχαία.

bella adv 2

Η Bella δεν προμοτάρει απλά τις δουλειές που κάνει, τις προμοτάρει με μία έξτρα δόση αυτοαναφορικότητας , δείχνοντάς μας στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, και την ίδια, εκείνη τη στιγμή και την καμπάνια της να φιγουράρει ακριβώς από πίσω της. Κάτι σαν να παίρναμε την ταινία «Inception» και να την μεταφέραμε από τον κόσμο των ονείρων, στον κόσμο των μοντέλων... συγχώρεσέ μας Christopher Nolan για την ύβρη.

bella 1

H Bella μπροστά στην αφίσα της για τη Nike

bella hadid 2

Η Βella μπροστά στην αφίσα της για τα Calvin Klein