Blossom Yourself: Τα καλύτερα floral κομμάτια είναι εδώ!

Blossom Yourself: Τα καλύτερα floral κομμάτια είναι εδώ!

Τα Marks & Spencer παρουσίασαν τη νέα τους συλλογή για τη σεζόν Άνοιξη / Καλοκαίρι ‘17, σε μια εκδήλωση γεμάτη στυλ και ομορφιά!

MS SS17 Blossom Yourself 8
MS SS17 Blossom Yourself 7

Την Τετάρτη 8 Μαρτίου τα Marks & Spencer παρουσίασαν, τη νέα τους συλλογή για τη σεζόν Άνοιξη / Καλοκαίρι ‘17, σε μια εκδήλωση με άκρως θηλυκό χαρακτήρα και ανοιξιάτικη διάθεση! Τα Marks & Spencer προσκάλεσαν εκπροσώπους των μεγαλύτερων γυναικείων περιοδικών, fashion editors, στυλίστες και fashion bloggers στον κομψό χώρο του Les Coquettes Beauty Lab για να απολαύσουν μια μοναδική εμπειρία μόδας και περιποίησης!

Οι καλεσμένες είχαν τη δυνατότητα να δουν πρώτες από κοντά τη νέα συλλογή των Marks & Spencer, που θέτει στο επίκεντρο τις ανάγκες της σύγχρονης γυναίκας, δίνοντας έμφαση στις λεπτομέρειες που κάνουν τη διαφορά και στην άψογη ποιότητα. Ζεστά χρώματα, όπως χακί, κεραμιδί και απαλό ροδακινί, καλωσορίζουν την Άνοιξη. Tα denim αναδεικνύονται σε απόλυτο καμβά για boho chic εμφανίσεις, ενώ τα θηλυκά παστέλ συνδυάζονται με μεταλλικές αποχρώσεις και ολοκληρώνουν υπέροχα τα λαμπερά looks. Τέλος, η άφιξη του καλοκαιριού σηματοδοτείται από έντονα χρώματα και prints που αναδεικνύουν τη γυναικεία σιλουέτα.

MS SS17 Blossom Yourself 11

Οι καλεσμένες δοκίμασαν τα αγαπημένα τους κομμάτια, παίρνοντας έμπνευση για κομψούς, mix n match συνδυασμούς, ενώ στη συνέχεια αφέθηκαν στα έμπειρα χέρια της ομάδας του Les Coquettes Beauty Lab, που ανέλαβε να «ανθίσει» το στυλ και τη διάθεση τους μέσα από μια exclusive περιποίηση νυχιών και φρυδιών!

Το ανοιξιάτικο σκηνικό συμπλήρωναν οι πρωτότυπες σοκολατένιες πασχαλινές συσκευασίες M&S Food, που ενθουσίασαν τις καλεσμένες και τις γέμισαν με «γλυκιά» προσμονή για το Πάσχα και τα πασχαλινά δώρα!

#marksandspencerSS17

Ακολουθήστε τα M&S:
Facebook: Marks & Spencer
Instagram: marksandspencer