Το πρώτο κατάστημα sloggi παγκοσμίως άνοιξε και μας περιμένει εδώ στη Θεσσαλονίκη!

Το πρώτο κατάστημα sloggi παγκοσμίως άνοιξε και μας περιμένει εδώ στη Θεσσαλονίκη!

Με ένα λαμπερό event στην καρδιά της Θεσσαλονίκης γιόρτασε η Triumph το πρώτο κατάστημα Sloggi στον κόσμο!

Από το 1979 μέχρι σήμερα, το αγαπημένο μας brand παρέχει σε γυναίκες και άντρες την απόλυτη άνεση και ελευθερία, κατορθώνοντας να είναι πρώτο στις επιλογές των καταναλωτών στην Ελλάδα αλλά και σε όλη την Ευρώπη. Με λίγα λόγια, πρόκειται για έναν πραγματικό ηγέτη στον τομέα των lingerie και το σίγουρο είναι πως δεν μπορούσαμε παρά να ενθουσιαστούμε με τα νέα που μάθαμε!

Την Πέμπτη 4/10, στο εμπορικό κέντρο Mediterranean Cosmos, το brand Sloggi μας καλωσόρισε σε ένα φαντασμαγορικό Grand Opening Event, γιορτάζοντας μαζί μας με υπερηφάνεια, σε μια υπέροχη εκδήλωση γεμάτη happenings, τα εγκαίνια του πρώτου καταστήματος Sloggi παγκοσμίως!

Όπως ήταν φυσικό, κανείς δεν απουσίαζε από το event που έφερε πολλή λάμψη στη συμπρωτεύουσα. Δημοσιογράφοι, beauty editors και fashion bloggers ήταν εκεί για να παρακολουθήσουν και να επικοινωνήσουν το σημαντικό αυτό γεγονός για την αγαπημένη μας εταιρεία εσωρούχων. Στην εκδήλωση, βρέθηκαν, επίσης «φρέσκιες» αντρικές και γυναικείες παρουσίες από τον κόσμο της μόδας που κατάφεραν να αναδείξουν τα προϊόντα, φέρνοντας συγχρόνως στην εκδήλωση τον νεανικό «αέρα» που διαπνέει, άλλωστε, και το ίδιο το brand Sloggi.

SLOGGI EVENT 04.10.2018 4

Οι παρευρισκόμενοι -από τους καλεσμένους μέχρι τους περαστικούς- που βρέθηκαν στο Mediterranean Cosmos κάνοντας τα ψώνια τους, είχαν την ευκαιρία να συμμετέχουν σε πρωτότυπα happenings που είχε ετοιμάσει το Sloggi, να απολαύσουν λαχταριστές γεύσεις ακούγοντας μουσική που «ανεβάζει» τη διάθεση, να παρακολουθήσουν ένα μοναδικό show μόδας, καθώς και να επωφεληθούν από τις προσφορές του καταστήματος με αφορμή το λαμπερό του άνοιγμα! Οι εκπλήξεις, βέβαια, δεν σταμάτησαν εκεί καθώς το Sloggi, προσκάλεσε όσους έδωσαν το «παρών» στο event, σε έναν LIVE διαγωνισμό φωτογραφίας, όπου ο καθένας είχε την ευκαιρία να διεκδικήσει πολλά & πλούσια δώρα!

Η εκδήλωση στέφθηκε με επιτυχία και όπως δήλωσε και ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας Triumph, ο κ. Μανώλης Χατζημανωλάκης, θέλοντας να εκφράσει την ευγνωμοσύνη του σε όσους παρευρέθηκαν «σε μια άκρως εορταστική εκδήλωση» στο Mediterranean Cosmos, «τα συγκεκριμένα εγκαίνια αποτελούν ορόσημο για την εταιρεία Triumph και το brand Sloggi που γιόρτασε παρέα με όλη τη Θεσσαλονίκη, το πρώτο κατάστημα Sloggi παγκοσμίως!»

SLOGGI EVENT 04.10.2018 2

Το σίγουρο είναι πως τα πρώτα σχόλια για το άνοιγμα του καταστήματος είναι κάτι παραπάνω από θετικά και ο ενθουσιασμός στη Θεσσαλονίκη, δεν κρύβεται! Δεν υπάρχει αμφιβολία πως με το πρώτο κατάστημα Sloggi, εγκαινιάζεται μία καινοτόμα εποχή για το αγαπημένο μας brand. Εμείς το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να συνεχίσουμε να το ακολουθούμε, όπως κάνουμε άλλωστε τόσα χρόνια το brand Sloggi.

Άλλωστε, η άνεση για όλους εμάς είναι «must» και αυτό είναι κάτι που δεν αλλάζει! Αν βρεθείτε, λοιπόν, στη Θεσσαλονίκη το επόμενο διάστημα, μην παραλείψετε να επισκεφτείτε το πρώτο κατάστημα Sloggi στον κόσμο! Η συμπρωτεύουσα κινείται ήδη στους… άνετους ρυθμούς του!

Sloggi RGB

#sloggithessaloniki