Kirsty Hume X Kaia Gerber: Το «χθες» συνάντησε το «σήμερα» στο runway του Alexander McQueen

Μαρία Ροδίτη
Kirsty Hume X Kaia Gerber: Το «χθες» συνάντησε το «σήμερα» στο runway του Alexander McQueen

Ο διάσημος Οίκος Μόδας παρουσίασε ένα εντυπωσιακό fashion show εμπνευσμένο από τη φύση της Ουαλίας.

Ο Οίκος Μόδας Alexander McQueen πραγματοποίησε με επιτυχία το fashion show του για τη σεζόν Φθινόπωρο/Χειμώνας 2020-21 στην Εβδομάδα Μόδας στο Παρίσι. Η συλλογή ήταν εμπνευσμένη από την Ουαλία, τη γη των δράκων, με εμφανείς αναφορές στα ρομαντικά… κουτάλια της αγάπης. Στην ουσία, πρόκειται για μια παράδοση της Ουαλίας κατά την οποία οι ερωτευμένοι περιμένουν ως δώρο την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου ένα σκαλισμένο, ξύλινο κουτάλι αγάπης σε ένδειξη τρυφερότητας και αγάπης του συντρόφου τους.

Σαμπανιζέ μεταξωτά κοστούμια, jackets με oversized puff sleeves, δερμάτινα παλτό, dramatic puff sleeves, τούλι, κόκκινα, μαύρα, ροζ και λιλά items είχαν την τιμητική τους σε αυτό το fashion show, το οποίο είχε τις «ρίζες» του στη φύση της Ουαλίας.

«Όλα τα μοντέλα που περπάτησαν στο show είναι εξαίσιοι χαρακτήρες, έχουν τις δικές τους ιστορίες, τις οποίες φέρουν μέσα στα ρούχα τους», δήλωσε μετά την επίδειξη η Creative Director του Οίκου, Sarah Burton. Εκτός, όμως, από την εντυπωσιακή συλλογή που παρουσίασε ο Οίκος Alexander McQueen, υπήρξε κάτι ακόμη που τράβηξε όλα τα βλέμματα πάνω στο catwalk: Τα μοντέλα και η διαφορετικότητά τους.

Πρωταγωνίστρια του fashion show ήταν το supermodel της δεκαετίας του ’90, Kirsty Hume, η οποία άνοιξε την πασαρέλα μαζί με το next big thing στο χώρο των supermodels, την 18χρονη Kaia Gerber. Μοντέλα με καμπύλες, όπως οι Jill Kortleve και Paloma Elsesser, μοντέλα που μεσουρανούσαν στα ‘90s, όπως οι Amber Valletta και Malgosia Bela και νέα πρόσωπα, όπως η Kaia Gerber, η Adut Akech και η Binx Walton, συνέθεσαν τον «χάρτη» της πασαρέλας του Οίκου McQueen.

Διάβασε ακόμα: 5 τάσεις στα πλεκτά που πρέπει να δοκιμάσεις την άνοιξη