Kenzo X Vans: Μια συνεργασία-έκπληξη γεμάτη έντονα χρώματα και λουλούδια

Μαρία Ροδίτη
Kenzo X Vans: Μια συνεργασία-έκπληξη γεμάτη έντονα χρώματα και λουλούδια

Η συνεργασία των δύο brands μάς φέρνει μνήμες από το 2013, αλλά τώρα αποκτά μια νέα πνοή υπό την καθοδήγηση του Creative Director της Kenzo, Felipe Oliveira Baptista.

Δύο υπέροχες εταιρείες ενώνουν και πάλι τις δυνάμεις τους, ενισχύοντας την ανοιξιάτικη κολεξιόν 2020 με μια νέα σειρά παπουτσιών, που θα λανσαριστεί στις 17 Ιουνίου. Η Kenzo και η Vans συνεργάστηκαν τελευταία φορά το 2013, υπό τη σχεδιαστική επιμέλεια των Carol Lim και Humberto Leon.

Στην τωρινή συνεργασία των δύο brands, τα sneakers Sk8-Hi και Old Skool επανασχεδιάζονται και βάφονται με ζωντανά χρώματα και φλοράλ μοτίβα, όλα εμπνευσμένα από τα αρχεία της Kenzo, για να «έχουν μια θέση σε μια δυναμική, νεανική ντουλάπα», όπως λέει χαρακτηριστικά ο Creative Director της Kenzo, Felipe Oliveira Baptista. Τα δύο κλασσικά μοντέλα κυκλοφορούν σε τρία νέα σχέδια το καθένα, καλύπτοντας ανδρικά και γυναικεία νούμερα.

https://www.instagram.com/p/CBQrdBvoygO
https://www.instagram.com/p/CBLhZCsohD7

Στα πλαίσια της νέας συλλογής, ο Felipe Oliveira Baptista κυκλοφορεί και μια ready-to-wear collection με 46 κομμάτια- ενδύματα και αξεσουάρ-, εμπνευσμένα από τα παλιά σχέδια της Kenzo, αλλά και ένα skateboard, σε συνεργασία με το βελγικό κέντρο τεχνών, The Skateroom.

Η κολεξιόν σηματοδοτεί την πρώτη συνεργασία του Baptista με τον Οίκο Kenzo και το πρώτο μεγάλο project του brand, από τη μέρα που εκείνος ανέλαβε τα ηνία του, τον Ιούλιο του 2019 και περιλαμβάνει πληθώρα κομματιών. Φορέματα, tank tops, T-shirts και hoodies, όλα σε φλοράλ μοτίβα ή graphics, denim παντελόνια και φούστες, bob hats, baseball caps, backpacks και άλλες τσάντες σε περιμένουν για να σου «πάρουν το μυαλό».

https://www.instagram.com/p/CBNrKC6Ib7F

«Η συνεργασία με τη Vans εκφράζει μια Καλιφορνέζικη γκαρνταρόμπα εμπνευσμένη από τον κόσμο του skateboard, με basic κομμάτια, που σχεδόν όλα είναι φτιαγμένα από οργανικό βαμβάκι», λέει χαρακτηριστικά ο Felipe Oliveira Baptista.

Όσον αφορά το skateboard που δημιουργήθηκε σε συνεργασία με την εταιρεία The Skateroom, είναι και αυτό σε φλοράλ pattern από τη μία πλευρά, ενώ στην άλλη έχει τα logos και των δύο brands. Το skateboard θα διατεθεί σε limited edition 150 κομματιών και θα μπορείς να το βρεις τόσο στα φυσικά καταστήματα της Kenzo όσο και online στο kenzo.com από τις 17 Ιουνίου. Τα έσοδα αυτών θα προσφερθούν σε μια ειδική οργάνωση στήριξης των νέων της Τζαμάικα.

https://www.instagram.com/p/CBOGIzIoNxD

Αντίστοιχα, όλη η συλλογή Kenzo X Vans θα είναι διαθέσιμη στις boutique Kenzo σε όλο τον κόσμο, αλλά και online από τις 17 Ιουνίου.

Cover photo: @kenzo

Διάβασε ακόμα: 6 μυστικά για να «κάθονται» καλύτερα πάνω σου τα ρούχα