Η Eunice Kennedy Shriver παντρεύτηκε με το 67 ετών νυφικό της γιαγιάς της

Νατάσσα Σχοινά
Η Eunice Kennedy Shriver παντρεύτηκε με το 67 ετών νυφικό της γιαγιάς της

Η εγγονή της θρυλικής φιλάνθρωπου και ιδρύτριας των Παραολυμπιακών Αγώνων έλαμψε μέσα στο υπέροχο ρούχο.

Μέσα σε όλη αυτήν την αναταραχή με την πανδημία να βρίσκεται στο δεύτερο κύμα της, άλλος ένας λαμπερός γάμος πραγματοποιήθηκε και κατάφερε να τραβήξει όλα τα βλέμματα πάνω του. Η Eunice Kennedy Shriver, η εγγονή της θρυλικής φιλάνθρωπου και ιδρύτριας των Παραολυμπιακών Αγώνων, Eunice Mary Kennedy Shriver, παντρεύτηκε το περασμένο Σάββατο τον εκλεκτό της καρδιάς της και επιχειρηματία Michael “Mikey” Serafin Garcia.

Η 26χρονη νύφη κράτησε παραδοσιακή γραμμή στην προετοιμασία και την τέλεση του γάμου της. Το «κάτι δανικό» της ήταν το υπέροχο νυφικό του οίκου Dior που είχε φορέσει η γιαγιά της στον δικό της γάμο 67 χρόνια πριν. «Η γιαγιά μου φόρεσε το νυφικό στον γάμο της με τον παππού μου στις 23 Μαΐου του 1953 και, 67 χρόνια μετά, το φόρεσα για να παντρευτώ τον Mikey», δήλωσε στην Αμερικανική Vogue. Πρόκειται για ένα σχέδιο σε ιδιαίτερα κομψή και βασιλική γραμμή, στράπλες και με φραμπαλά στο τελείωμα, τονίζοντας την ουρά κάτω από το πέπλο.




Όσο για το «κάτι μπλε», αυτό ήταν ένα convertible Lincoln Continental που αρχικά ήταν δώρο του παππού της, Sargent Shriver, στη γιαγιά της.

Ακριβώς επειδή η όμορφη νύφη χρησιμοποίησε πράγματα από το παρελθόν της οικογένειάς της, όλο το μυστήριο στη St. Patrick’s Catholic Church είχε έντονα συναισθηματικό χαρακτήρα, ακόμα και κατά το after-party, στο οποίο εμφανίστηκε πιο ανάλαφρη με mini φούστα και sneakers.

Δες επίσης: Η Victoria Beckham αποτελεί πηγή έμπνευσης ακόμα και στο homewear