Οι 4 βασιλικές εμφανίσεις που αναζήτησε περισσότερο το κοινό το 2020

Οι 4 βασιλικές εμφανίσεις που αναζήτησε περισσότερο το κοινό το 2020

Το πιο πιθανό είναι να βρέθηκες και εσύ ανάμεσα σε αυτούς που τις έψαξαν.

Τα μέλη της βασιλικής οικογένειας βρίσκονται διαρκώς στο προσκήνιο και στις τίτλους των μεγαλύτερων Μέσων του πλανήτη. Πολλές φορές μπορεί να απασχολούν με τη συμβολή τους στα κοινά, άλλες για τα σκάνδαλα εντός κι εκτός Παλατιού, ωστόσο ένας από τους πιο βασικούς τομείς των τελευταίων ειδικά ετών είναι η μόδα. Οι royals σίγουρα φροντίζουν την γκαρνταρόμπα τους λίγο περισσότερο από τους άλλους. Όλα τα φώτα θα βρίσκονται πάνω τους, άλλωστε, οπότε αυτό δεν είναι και κάτι που αποτελεί έκπληξη, αλλά, ακόμα κι έτσι, βρίσκουν τον τρόπο να γίνονται fashion icons, ενίοτε απλά και μόνο για ένα φόρεμα που έχουν επιλέξει.

Πόσες φορές σού έχει τύχει να θαυμάσεις κάτι που φόρεσε η Meghan Markle ή η Kate Middleton; Αυτά τα δύο κορίτσια προκαλούν ένα frenzy με κάθε τους έξοδο και τα κομμάτια που επιλέγουν να φορέσουν γίνονται κατευθείαν sold-out, ιδίως αν ανήκουν στις πιο affordable επιλογές. Γιατί μπορεί ουσιαστικά η κάθε μία από εμάς να φορέσει ένα ρούχο που αγαπάει μία πριγκίπισσα.

Από τις διάφορες, λοιπόν, εμφανίσεις που έχουν γίνει από βασιλικά μέλη, μία διαδικτυακή πλατφόρμα μόδας -Lyst- ανέλυσε τις αναζητήσεις 100 εκατομμυρίων αγοραστών για την ετήσια αναφορά του. Όπως θα δεις στην παρακάτω gallery, ανάμεσα στις πιο δημοφιλείς, βρέθηκαν και τέσσερις royal που κέρδισαν σε δευτερόλεπτα το κοινό.

Δες επίσης: The Crown: 6 φορές που η Emma Corrin ήταν ίδια η πριγκίπισσα Diana