6 μεγάλες τάσεις που επέστρεψαν το 2020 χωρίς να το περιμένουμε

6 μεγάλες τάσεις που επέστρεψαν το 2020 χωρίς να το περιμένουμε

Έχουμε ήδη υιοθετήσει αρκετές από αυτές και, τώρα, είναι η ώρα για τον τελικό απολογισμό.

Η ζωή έχει αλλαγές και αυτές, όπως όλα έχουν δείξει, μάλλον είναι πολύ ερωτευμένες με το 2020. Η χρονιά ξεκίνησε με έναν τρόπο που κανείς μας δεν περίμενε και δύο μήνες πριν το τέλος του συνεχίζουμε να μετράμε τις ξαφνικές της διαθέσεις. Ακριβώς επειδή περάσαμε -και περνάμε- τόσο χρόνο στο σπίτι, η εστίασή μας στο κομμάτι των ρούχων δεν είναι όπως παλιά. Αυτό, όμως, δε σημαίνει ότι έχει εξαφανιστεί. Η ετήσια λίστα της πλατφόρμας μόδας Lyst δημοσίευσε την αναφορά για το 2020 και σε αυτήν, ανάμεσα στα άλλα, είδαμε και τις τάσεις που επέστρεψαν δυναμικά στη μόδα φέτος.

Πολλά πράγματα έχουν οδηγήσει στα comeback trends αυτής της χρονιάς. Σειρές που μας έχουν αφήσει ώρες μπροστά στον τηλεόραση και στον καναπέ του σπιτιού μας, διάσημες που έχουν τραβήξει φωτογραφίες εκατομμυρίων likes και εμφανίσεις σε δημόσια event που έκαναν όλα τα φωτογραφικά φλας να αστράφτουν μόνο πάνω τους αποτέλεσαν τα βασικά εναύσματα για τις γνώριμες επανόδους.

Κάθε σεζόν περιμένουμε ποια θα είναι η παλιά τάση που θα επιστρέψει και, όπως θα δεις στην παρακάτω gallery, υπάρχουν έξι συγκεκριμένες που δεν περιμέναμε κάποια μελέτη για να μας τις γνωστοποιήσει. Τις έχουμε ενσωματώσει εδώ και αρκετό καιρό στην γκαρνταρόμπα μας.

Δες επίσης: Τα πουλόβερ αυτής της X-mas ταινίας του 1995 είναι πιο επίκαιρα από ποτέ