Dress Queen: 10 φορέματα της Βίκυς Καγιά που αποθέωσε το Instagram το 2020

Dress Queen: 10 φορέματα της Βίκυς Καγιά που αποθέωσε το Instagram το 2020

Το μοντέλο, παρουσιάστρια και κριτής του GNTM εντυπωσίασε με το στυλ της.

Χριστούγεννα σήμερα και το κλίμα είναι σαφώς πολύ εορταστικό. Αρκετά διαφορετικό, βέβαια, από αυτό που περιμέναμε λόγω κατάστασης, όμως, προσπαθούμε να περάσουμε και αυτήν την περίοδο της χρονιάς με όσο το δυνατόν περισσότερη θετική διάθεση και αισιοδοξία για το 2021 που έρχεται σε λίγες ημέρες. Ακριβώς επειδή είμαστε σε μία φάση γενικότερου απολογισμού, τόσο στα ενδότερά μας όσο και σε οτιδήποτε σχετίζεται με πράγματα που μας αρέσουν, ανατρέξαμε στα προφίλ αγαπημένων μας διάσημων για τις εμφανίσεις που μας κέρδισαν με το στυλ, την κομψότητα, την τελευταία λέξη της μόδας και, γενικά, με το συνολικό αισθητικό τους αποτέλεσμα.

Όταν κάνουμε μία τέτοια αναζήτηση, δε θα μπορούσε να λείπει από τις πρώτες θέσεις της λίστας η Βίκυ Καγιά. Το μοντέλο, παρουσιάστρια και κριτής του Greece’s Next Top Model έχει εμφανιστεί με υπέροχα outfits ανά διαστήματα. Το σόου μοντέλων, άλλωστε, αποτελούσε την ιδανική αφορμή για να το κάνει. Τα φορέματα, ειδικά, που έχει επιλέξει ανά διαστήματα σε στέλνουν κατευθείαν για αναζήτηση των brands τους, αφού θες να τα αποκτήσεις πολύ άμεσα στην γκαρνταρόμπα σου.

Γι’ αυτό κι εμείς συγκεντρώσαμε στην παρακάτω gallery 10 φορές που η Βίκυ Καγιά φόρεσε φόρεμα και μας άφησε άναυδες με το look της. Το Instagram, πάντως, ενθουσιάστηκε.

Δες επίσης: 4 trends που εγκρίνουν οι πιο κομψές γυναίκες του πλανήτη