O Σπύρος Στεφανουδάκης κατέκτησε το Παρίσι με μία συλλογή που υμνεί το γυναικείο σώμα

O Σπύρος Στεφανουδάκης κατέκτησε το Παρίσι με μία συλλογή που υμνεί το γυναικείο σώμα

Υπέροχα φορέματα, βελούδο και κοψίματα που κάθε γυναίκα θέλει να έχει στην ντουλάπα της.

Η digital Paris Fashion Week Couture δηλώνει δυναμικά την παρουσίαση της και δείχνει ότι, ακόμα και με την πανδημία να αποτρέπει τα φυσικά σόου, η μόδα θα βγει νικήτρια. Οι μεγαλύτεροι οίκοι μόδας επένδυσαν στην παρουσίαση των νέων τους σχεδίων και άφησαν τη δημιουργικότητα να πάρει τα ηνία και να μεταφερθεί στο κοινό με έναν διαφορετικό, αλλά το ίδιο δυναμικό τρόπο.

Φέτος, όμως, υπάρχει άλλος ένας λόγος να γιορτάζουμε το λαμπρό γεγονός. Μαζί με τα μεγαλύτερα και πιο εικονικά brands του designing, βρέθηκε να παρουσιάζει τη συλλογή του ένας εξαιρετικά ταλαντούχος Έλληνας σχεδιαστής που κατάφερε να κερδίσει τη διοργάνωση, ο Σπύρος Στεφανουδάκης.

Χτες, Πέμπτη 28 Ιανουαρίου, στις 11.30 π.μ., ο οίκος Stefanoudakis παρουσίασε τη συλλογή του υπό τον φωτογραφικό φακό του Greg Alexander. Η παρουσίαση είχε ένα σαφές Χολιγουντιανό στοιχείο με το τσακισμένο ασημί να πλαισιώνει το φόντο του κάθε ρούχου, δημιουργώντας και έναν αέρα πιο φουτουριστικό. Μπροστά του, η εξύμνηση του γυναικείου σώματος με ρούχα που κολακεύουν τη σιλουέτα και χαρακτηρίζονται από θηλυκότητα, κομψότητα και μία vintage αίγλη.

Ο δημιουργός αγαπά τις θηλυκές γραμμές. Η ποικιλία στα φορέματα και στα σχέδιά τους αποτελεί άλλη μία απόδειξη αυτού. Από τα πιο αποπλανητικά με έντονα σκισίματα μέχρι τις πιο pencil γραμμές με έντονα μανίκια και συνδυασμούς υφασμάτων. Με το βελούδο ως κυρίαρχο ύφασμα, το επιβλητικό αποτέλεσμα στην εικόνα δεν μπορεί παρά να σε παραπέμψει σε μοντέρνα σουαρέ. Από τη συλλογή ξεχωρίζει επίσης μία ολόσωμη φόρμα με διαφάνειες, ιδανική για κάθε περίσταση και ώρα.

Η συλλογή έχει ήδη κάνει αισθητή την παρουσία της, με το Madame Figaro Γαλλίας, το Harber’s Bazaar Ισπανίας και το Elle Ιταλίας να την έχουν ήδη φιλοξενήσει.

Δες επίσης: Fendi Couture Spring 2021: Όταν η μόδα επιστρέφει στις ρίζες της, γίνεται οικογενειακή υπόθεση