Halston: Το ταξίδι του εμβληματικού δημιουργού προς την κορυφή γίνεται σειρά

Halston: Το ταξίδι του εμβληματικού δημιουργού προς την κορυφή γίνεται σειρά

Ο Ewan McGregor αναλαμβάνει να υποδυθεί έναν από τους πιο διάσημους σχεδιαστές μόδας.

Στις 23 Απριλίου του 1932, γεννήθηκε ο δεύτερος γιος του λογιστή με Νορβηγικές και Αμερικανικές ρίζες James Edward Frowick και της Hallie Mae. Κανείς τότε δεν μπορούσε να καταλάβει ότι εκείνο το παιδί σε μερικές δεκαετίες θα γινόταν γνωστό σε όλον τον κόσμο για το δημιουργικό του ταλέντο, την έφεσή του στη ραπτική και τον σχεδιασμό αλλά και για το εκρηκτικό του ταπεραμέντο.

Ο Halston κληρονόμησε την αγάπη του για τη ραπτική από τη γιαγιά του. Χρησιμοποίησε τα ρούχα που είχε μέσα στο σπίτι, αυτά της μαμάς και της αδερφής του, ως καμβάδες πάνω στους οποίους έκανε τους πρώτους του πειραματισμούς. Τα χρόνια, όμως, άρχισαν να περνούν και ένα παιδί που διψά για περισσότερα δεν υπήρχε καμία περίπτωση να έμενε εκεί.

https://www.instagram.com/p/CNlQnMcpkZG


Στις αρχές των 1950s, o Halston βρέθηκε να φοιτά στο School of the Art Institute of Chicago και αρχικά έγινε γνωστός για τα στυλάτα και κομψά του καπέλα. Το pillbox hat του έφτασε να κοσμεί το κεφάλι της Jackie Kennedy, η οποία το φόρεσε στην ορκωμοσία του συζύγου της, John F. Kennedy.

Τα 1960s τον βρήκαν τον σχεδιαστή να έχει αναπτύξει τον τομέα της γυναικείας ένδυσης, φτάνοντας να ιδρύει τη δική του μπουτίκ στη Madison Avenue στη Νέα Υόρκη, δίνοντας άλλη μία ηχηρή απόδειξη σχετικά με το γιατί πρέπει να ανήκει στο hall-of-fame της βιομηχανίας.

Τη ζωή αυτού του ανθρώπου αποφάσισε να μετατρέψει σε mini-series το Netflix. Στις 3 Μαΐου, μάλιστα, κυκλοφόρησε το επίσημο τρέιλερ, το οποίο δείχνει μέσα σε αυτά τα 2 και κάτι λεπτά την αγάπη για τη μόδα και μία γεύση από την προσωπικότητα του ίδιου του Halston που θα υποδυθεί το Ewan McGregor.



Δες επίσης: Οι Ελληνίδες celebrities επιλέγουν το total white look και το αποτέλεσμα θα σε εκπλήξει