Τα κοσμήματα με σχέδια λουλουδιών είναι το μόνο jewelry trend που χρειάζεται να ξέρεις φέτος

Τα κοσμήματα με σχέδια λουλουδιών είναι το μόνο jewelry trend που χρειάζεται να ξέρεις φέτος

Και ένα ελληνικό brand, η Wohpe, δημιουργεί τα πιο κομψά και χαριτωμένα κομμάτια της αγοράς!

Αν αγαπάω κάτι το καλοκαίρι είναι η αίσθηση ελευθερίας που το συνοδεύει. Και αυτή αποτυπώνεται σε ένα καθημερινό πρόγραμμα που δεν είναι ανάγκη να τηρηθεί, σε μία βόλτα που μπορεί να κρατήσει πολύ παραπάνω από το κανονικό, σε ρούχα και αξεσουάρ με boho αισθητική που ξεφεύγουν από τα «αυστηρά, καθωσπρέπει πλαίσια». Και σε αυτά έρχεται να προστεθεί μία τάση στα κοσμήματα που είναι super hot φέτος: τα flower jewels.

Το girl empowerment μέσα από τη μυθολογία

Tα πιο girly σχέδια τα έχω ανακαλύψει σε ένα ελληνικό brand, το Wohpe Jewelry, που ξεκίνησε στα τέλη του 2016 από αγάπη για δημιουργία χειροποίητων κοσμημάτων. Αρχικά ήταν απλά το χόμπι της Λαμπρινής που ήταν κ η δημιουργός του project. Μόλις πέρυσι το Μάη, ένωσε δυνάμεις με την αδερφή της Ελένη κ το project εξελίχθηκε σε επιχείρηση.

Ποιο είναι το σωστό κολιέ για το ντεκολτέ της κάθε μπλούζας; Δες το εδώ

Το όνομα του brand προέρχεται από μια θεά στη μυθολογία των Ινδίανων Λακότα, (ιθαγενής φυλή της Aμερικής). Η Wohpe (προφέρεται ως Γουόπ), είναι η θεά της ειρήνης, της αρμονίας, της φιλίας και της ενότητας κ αυτές είναι αξίες που οι δύο αδερφές επιθυμούν να τιμήσουν.

https://www.instagram.com/p/CPWGnF_lwtd/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading


The hippie way

Μέχρι τώρα τα hippie αυτά κορίτσια έχουν κυκλοφορήσει τρεις συλλογές που έχουν δημιουργηθεί το τελευταίο χρόνο με υλικά όπως ασήμι 925, επιχρυσωμένο ασήμι 925, επιχρυσωμένο ατσάλι, φυσικά μαργαριτάρια, millefiori και lampwork στοιχεία και χάντρες.

Η πιο πρόσφατη συλλογή του ονομάζεται «Vibrate High» και είναι γεμάτη με playful διάθεση. Περιλαμβάνει colorful κοσμήματα με βασικά στοιχεία τα λουλούδια και τα μαργαριτάρια σε συνδυασμό με χρυσή αλυσίδα, κάνοντάς σε να αισθάνεσαι girly και chic ταυτόχρονα.

Viral Fashion: 5 τάσεις του 2021 γνωστές σε κάθε γωνιά του πλανήτη

Έμπνευση για την ιδέα αυτή ήταν η φύση καθώς και τα high vibes που προκάλεσαν τα αγαπημένα όλων «Daisy rings» από τη περσινή «Abundant Love collection». Aντίστοιχα, η φετινή συλλογή είναι γεμάτη από λουλουδάτα κολιέ κ δαχτυλίδια σε υπέροχους χρωματικούς συνδυασμούς για να διαλέξεις αυτό της επιλογής σου.

daisy rings

Στη συλλογή θα βρεις επίσης elegant κολιέ όπως το Celine που μπορείς να ταιριάξεις με το αντίστοιχο Celine βραχιόλι ή anklet. Kλασικά κομμάτια που μπορείς να φοράς καθημερινά, είτε για επαγγελματικές συναντήσεις ή ακόμη πιο ιδανικά στο βραδινό σου date, με denim shorts, αέρινα φορέματα και loose παντελόνες. Θα βρεις επίσης σκουλαρίκια σε άκρως καλοκαιρινή διάθεση όπως το σετ Lily ή Urania αλλά και anklets για τις ανέμελες βόλτες στη παραλία.



Ο στόχος μέσα από την αισθητική αυτών των κοσμημάτων είναι το άτομο που τα φοράει να αισθάνεται πως το σώμα και το πνεύμα του βρίσκονται σε πλήρη αρμονία, να νιώθει ξεγνοιασιά και μοναδικότητα. Να εμπνέεται από τη δύναμη της φύσης και τη θετική ενέργεια των λουλουδιών. Το moto του brand είναι άλλωστε το «radiate positivity» και πρόκλησή τους να μας κάνουν να το καταφέρουμε!