LIVE NOW: O Dior στο Καλλιμάρμαρο και όλος ο κόσμος βλέπει Αθήνα!

Νατάσσα Σιδηροκαστρίτου
LIVE NOW: O Dior στο Καλλιμάρμαρο και όλος ο κόσμος βλέπει Αθήνα!

Το μεγαλύτερο fashion show της χρονιάς ξεκίνησε... Δες το Live εδώ!

Όλος ο κόσμος αυτή τη στιγμή βλέπει Αθήνα! Όλος ο κόσμος βλέπει Ελλάδα!

Η μαγεία της χώρας μας, της δημιουργίας, της ιστορίας και του πολιτισμού μεταφέρεται σε κάθε γωνιά του κόσμου μέσα από την εντυπωσιακή επίδειξη μόδας του οίκου Dior για τη συλλογή Cruise Collection 2022.

dior kallimarmaro1

Το πολυαναμενόμενο fashion show του Dior μόλις ξεκίνησε και οι προβολείς του Παναθηναϊκού Σταδίου άναψαν για να καλωσορίσουν όχι μόνο τους 400 προσκεκλημένους του οίκου, αλλά όλο τον κόσμο, που βρίσκεται σε κάθε γωνιά του κόσμου και μπορεί να παρακολουθήσει live από τα social media την επίδειξη. Γιατί μπορεί η εκδήλωση να είναι κατά μία έννοια κεκλισμένων των θυρών (λόγω Covid-19), όμως με τη δυνατότητα του live streaming, μπορούν όλοι να παρακολουθήσουν αυτό το μαγικό υπερθέαμα της μόδας απ' όπου κι αν βίσκονται αυτή τη στιγμή.

«Made in Greece»: O Dior στο Καλλιμάρμαρο! Φόρος τιμής στην ιστορία της Ελλάδας (όπως της αξίζει!)

Το «Dior celebrates Greece», είναι αφιερωμένο στην Ελλάδα, και εδώ και μέρες έχει στρέψει τα βλέμματα όχι μόνο του κόσμου της μόδας αλλά όλου του πλανήτη, στην χώρα μας.

dior1

Να θυμίσουμε πως οι προσκεκλημένοι, που κατέφθασαν στην Ελλάδα ανέρχονται σε μόλις 400, καθώς ο Dior επέλεξε να καλέσει μόνο τους μόνιμους πελάτες, τους τεχνίτες και τους καλλιτέχνες που συνεργάστηκαν στο παρελθόν ή συνεργάζονται σήμερα μαζί του, όπως και τους εκπροσώπους των μουσείων, των οποίων τα εκθέματα αποτέλεσαν πηγή έμπνευσης για την «ελληνική» συλλογή.


https://www.instagram.com/p/CQO3XGvIxzf/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading



Dior: Γυρίσματα σε Κνωσό, Δελφούς και Σαντορίνη λίγο πριν το show στο Καλλιμάρμαρο


Η συλλογή του οίκου αναδεικνύει την ελληνική παραδοσιακή χειροτεχνία και τις αρχαιοελληνικές αισθητικές αξίες του φωτός (Phos) και της ομορφιάς (Kallos) μέσα από ενδύματα του σήμερα που αποπνέουν ιστορία!

Δες εδώ Live μέσα από το Queen.gr την επίδειξη...







Συντονίσου εδώ για να βλέπεις πρώτη και σε real time τι ανεβαίνει...

Ήδη από το πρωί το WWD έχει ανεβάσει φωτογραφίες με μοντέλα του Dior που κάνουν πρόβες και φωτογραφίζονται στις μαρμάρινες εξέδρες του Καλλιμάρμαρου... Δες τα όλα στη gellery που ακολουθεί...