Φεστιβάλ Καννών: Η ανατρεπτική εμφάνιση της Sharon Stone με 3D τούλινο φόρεμα

Sabine Camhi
Φεστιβάλ Καννών: Η ανατρεπτική εμφάνιση της Sharon Stone με 3D τούλινο φόρεμα

Η ηθοποιός έκλεψε την παράσταση στο 75ο Φεστιβάλ των Καννών!

Η Sharon Stone, στα 63 της χρόνια, σίγουρα ξέρει πώς να κάνει statement και αυτό ακριβώς έκανε όταν εμφανίστηκε στην πρεμιέρα της ταινίας «The Story of My Wife» στις 14 Ιουλίου κατά τη διάρκεια του Φεστιβάλ Κινηματογράφου των Καννών.

Φεστιβάλ Καννών: Οι λαμπερές εμφανίσεις που ξεχώρισαν στο κόκκινο χαλί

Η Sharon ήταν πανέμορφη αλλά και συνάμα ανατρεπτική σε σχέση με το πιο ροκ στυλ της, φορώντας ένα μοναδικό Dolce & Gabbana στράπλες φόρεμα από την σεζόν Φθινόπωρο/Χειμώνας 2020 σε ένα φωτεινό μπλε χρώμα. Το τούλινο φόρεμά της ήταν καλυμμένο με φωτεινά, πολύχρωμα, τρισδιάστατα διακοσμητικά λουλούδια, ενώ το bottom ήταν πολύ φουσκωτό και είχε μια μακριά ουρά στο πίσω μέρος του.

Αν εξαιρέσεις τα τεράστια διαμαντένια σκουλαρίκια, η Sharon θέλησε να αφήσει το φόρεμα να τραβήξει την προσοχή, γι’ αυτό και άφησε τον λαιμό της χωρίς αξεσουάρ και κοσμήματα.



Η ηθοποιός δημοσίευσε τρεις φωτογραφίες από την εκδήλωση. Στην πρώτη βρίσκεται στο ασανσέρ, στην επόμενη στο κόκκινο χαλί και στην τρίτη αγκαλιάζει έναν φίλο της στο πίσω μέρος ενός αυτοκινήτου.

«Από αυτό είναι φτιαγμένα τα όνειρα», έγραψε η Stone στην λεζάντα της δημοσίευσής της και δεν θα μπορούσαμε να συμφωνήσουμε περισσότερο.


https://www.instagram.com/p/CRUT6zepWo-

Αν και το φόρεμα της Sharon πρέπει να είναι το πιο εκκεντρικό που έχουμε δει μέχρι στιγμής στο φετινό φεστιβάλ κινηματογράφου, υπήρχαν και άλλες πολύ εντυπωσιακές εμφανίσεις, όπως αυτή της Bella Hadid.

Φεστιβάλ Καννών: Η Bella Hadid πιο κομψή από ποτέ με φόρεμα Schiaparelli