Τα Marks & Spencer λάνσαραν τη σειρά Ghost Autumn 21 must-have επιλογές για αξεπέραστο στυλ

Τα Marks & Spencer λάνσαραν τη σειρά Ghost Autumn 21 must-have επιλογές για αξεπέραστο στυλ

Πριν από λίγες μέρες τα Marks & Spencer λάνσαραν την πολυπόθητη Φθινοπωρινή συλλογή M&S X GHOST, με μία σειρά από μοναδικά κομμάτια, σχεδιασμένα αποκλειστικά για τα M&S. 

Πριν από λίγες μέρες τα Marks & Spencer λάνσαραν την πολυπόθητη Φθινοπωρινή συλλογή M&S X GHOST, με μία σειρά από μοναδικά κομμάτια, σχεδιασμένα αποκλειστικά για τα M&S.

Τα φορέματα με κομψές και διαχρονικές λεπτομέρειες κατέχουν τον πρωταγωνιστικό ρόλο στη σειρά. Η επιστροφή των κλασικών ditsy prints και τα μεγάλα λουλούδια, προσδίδουν ξεχωριστό στυλ σε κάθε σας εμφάνιση. Αυτή τη σεζόν στη συλλογή θα ανακαλύψετε εκτός από φορέματα και μπλούζες, παντελόνια, φούστες και ολόσωμες φόρμες, σε μοντέρνες γραμμές, παιχνιδιάρικα prints και όμορφα χρώματα.

T69 6054 8995

Η ποιότητα, η άνεση και το στυλ παραμένουν στο επίκεντρο της συνεργασίας, ενώ οι εκλεκτές λεπτομέρειες και οι premium δημιουργίες, χαρίζουν μια vintage αίσθηση.

Τα βασικά κομμάτια της νέας συλλογής χαρακτηρίζονται από όμορφα βολάν, wrap λεπτομέρειες και όμορφα, περίτεχνα τελειώματα στα μανίκια που προσδίδουν κομψότητα και διαχρονικό στυλ.

T69 6059 12995

Ανακαλύψτε τη συλλογή M&S X GHOST σε επιλεγμένα καταστήματα, και online στο www.marksandspencer.gr την ολοκληρωμένη σειρά.

#marksandspencergreece

Ακολουθήστε τα M&S

Facebook: Marks & Spencer

Instagram: @marksandspencergreece

Σχετικά με τα Marks & Spencer

Τα Marks & Spencer ξεκίνησαν τη δραστηριότητά τους το 1884 και αποτελούν μια από τις κορυφαίες μάρκες λιανικής πώλησης του Ηνωμένου Βασιλείου με πάνω από 137 χρόνια βρετανικής κληρονομιάς. Σήμερα, διαθέτουν πάνω από 1.500 καταστήματα παγκοσμίως και online παρουσία σε περισσότερες από 100 αγορές σε όλη την Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή και την Ασία. Στο Λονδίνο μια ειδική ομάδα σχεδιαστών, τεχνολόγων και προγραμματιστών προϊόντων επικεντρώνεται στη συνεχή αναγνώριση των νέων τάσεων και στην ανάπτυξη ρούχων υψηλής ποιότητας. Κάθε εβδομάδα, 20 εκατομμύρια πελάτες επισκέπτονται τα καταστήματά M&S, ενώ απασχολούν παγκοσμίως πάνω από 81.000 υπαλλήλους.

MS X GHOST 21 2

Τα Marks & Spencer στην Ελλάδα

Στην Ελλάδα, τα Marks & Spencer διαθέτουν σήμερα 26 καταστήματα σε όλη τη χώρα (π.χ. Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Ρόδο, Κέρκυρα, Κρήτη, Πάτρα κ.ά.), διαθέτοντας υψηλής ποιότητας προϊόντα ένδυσης, προϊόντα για το σπίτι καθώς και τρόφιμα. Από την 1η Απριλίου 2012, οι μέτοχοι της εταιρείας Marks & Spencer Μαρινόπουλος Ελλάδος Α.Β.Ε.Τ.Ε. είναι: α) Marks & Spencer BV με μετοχικό κεφάλαιο 80% και β) Marinopoulos Holding Sarl με μετοχικό κεφάλαιο 20%. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα Marks & Spencer επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας