H Elle Fanning δίνει νέα σημασία στον όρο «εκκεντρικά τακούνια»

Sabine Camhi
H Elle Fanning δίνει νέα σημασία στον όρο «εκκεντρικά τακούνια»

Μία από τις γόβες με τα τρελά σχέδια τακουνιών που θα λατρέψεις φέτος είναι αυτές που φόρεσε η διάσημη ηθοποιός και μοιάζουν με αυγά (!).

Κατά την διάρκεια της Εβδομάδας Μόδας στο Παρίσι, ένα brand που εντυπωσίασε τους λάτρεις της μόδας ήταν ο οίκος Loewe, με επικεφαλή τον καλλιτεχνικό διευθυντή, Jonathan Anderson.



Ο 37χρονος σχεδιαστής έκανε… πάταγο με μια σειρά από τακούνια με αμφιλεγόμενα σχέδια. Στη συλλογή για την σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι 2022, μοντέλα περπάτησαν την πασαρέλα με strappy, ανοιχτά σανδάλια τοποθετημένα πάνω από ένα ψεύτικο μπουκάλι από βερνίκι νυχιών. Άλλα σχέδια περιλάμβαναν ροζ και λευκά κεριά γενεθλίων, κόκκινα τριαντάφυλλα με θρυμματισμένα πέταλα και — wait for it — ραγισμένα αυγά. Ως συνήθως, πολλοί μοιράστηκαν τις απόψεις τους για τα egg shoes του οίκου Loewe στο Twitter.

Kim_Shui_S22_sillogi.jpg

Spring - Summer 2022: Όλες οι βασικές τάσεις που πρέπει να γνωρίζεις από τον μήνα της μόδας


https://www.instagram.com/p/CUr8lccqO9t/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Μία από αυτές ήταν και η Elle Fanning, η οποία ανέβασε πριν λίγες ώρες μια φωτογραφία στην οποία φοράει σύνολο The Row και τακούνια Loewe. Η νεαρή ηθοποιός έγραψε στην λεζάντα της δημοσίευσής της «An egg-cellent outfit for the morning» (ένα καταπληκτικό σύνολο για το πρωί). Συνέχισε παρακάτω για να δεις τις αντιδράσεις των χρηστών του Twitter με αυτά τα τακούνια.

Έρωτας με την πρώτη ματιά

Αυτά τα τακούνια είναι ένας θαυμάσιος τρόπος για να πιάσεις συζήτηση.

Μια αυτόματη προσθήκη στην holiday wishlist μας

Υποδήματα που είναι μοντέρνα και αστεία

Μετά από το post της Elle Fanning, θέλεις και εσύ να επενδύσεις σε αυτά τα «τρελά» τακούνια; Συνδύασέ τα με ένα λευκό φόρεμα και ένα μαύρο δερμάτινο τζάκετ και θα είσαι έτοιμη για το date night σε ελάχιστο χρόνο. Μπορείς να τα φορέσεις φυσικά και με τις κολλητές σου – ετοιμάσου για τις πιο Instagram-worthy φωτογραφίες!

Συνέχισε στην που ακολουθεί για να δεις την ανάρτηση της Elle Fanning, και πως φορέθηκαν αυτά τα παπούτσια στην πασαρέλα.

Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: @checkthetag

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

8 statement sweaters για να αντλήσεις έμπνευση για τις φθινοπωρινές εμφανίσεις σου

Τα 5 trends στα κοσμήματα για τη σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι 2022 που ξεχώρισαν στις πασαρέλες