Ένα καινούργιο, ελληνικό brand φέρνει τα πιο αισιόδοξα patterns στην καρδιά του χειμώνα

Διονυσία Καλαποθαράκου
Ένα καινούργιο, ελληνικό brand φέρνει τα πιο αισιόδοξα patterns στην καρδιά του χειμώνα

Kameλia the Brand: με ένα όνομα που μοσχοβολάει άνοιξη και αισιοδοξία έρχεται να βάλει τουλάχιστον ένα εμπριμέ, kimono set στην γκαρνταρόμπα μας.

Δύο παλιές συμμαθήτριες και φίλες από τη Θεσσαλονίκη, η Ειρήνη και η Νατάσσα, συναντιούνται μετά από χρόνια στην Αθήνα. Διαγράφουν μία κοινή πορεία στην προσωπική τους ζωή, γίνονται μητέρες την ίδια χρονική περίοδο. «Η γοητεία του να είσαι δημιουργική μητέρα, μας ενέπνευσε στο να δημιουργήσουμε το brand Kameλia», λένε για την απόφαση του πίσω από το νεοσύστατο, πολύχρωμο lebel.

Rose Garden

Tο όνομα Kameλia προέρχεται από το γνωστό σε όλους μας «Ρόδο της Ιαπωνίας», την καμέλια. Σύμφωνα με την Ιαπωνική κουλτούρα, η καμέλια, γνωστή ως το ρόδο του χειμώνα, με τα μεγάλα και κομψά άνθη, συμβολίζει την «κλασική» ομορφιά, τα πνευματικά χαρίσματα και τη χάρη που αποπνέει μία γυναίκα, χαρακτηριστικά που αποτέλεσαν τη βάση για τη φιλοσοφία του brand. Oι συλλογές του, ανάλογα την εποχή, αποτελούνται από κομψά και υψηλής ποιότητας υφάσματα ελληνικής προέλευσης με μοναδικά prints αποκλειστικά σχεδιασμένα για την Kameλia. Κάθε ρούχο ράβεται αποκλειστικά στην Ελλάδα από Έλληνες επαγγελματίες του χώρου, δίνοντας έμφαση στις λεπτομέρειες.


https://www.instagram.com/p/CWlNgA_oA3Z/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Παρόλο που το brand μετράει λίγες συλλογές έχει ήδη αναγνωρίσιμα κομμάτια που είναι άνετα και αέρινα και που επιτρέπουν σε κάθε τύπο γυναίκας να τα φορέσει από το πρωί έως το βράδυ προσαρμόζοντας κάθε φορά τις στυλιστικές της επιλογές.
«Επιθυμία μας είναι μέσα από το κάθε ρούχο να αναδεικνύεται η θηλυκότητα και η κομψότητα κάθε γυναίκας, έτσι ώστε να νιώθει μοναδική μέσα από αυτό. Στόχος μας είναι, κάθε κομμάτι της εκάστοτε συλλογής μας να αποπνέει κομψότητα και υψηλή αισθητική. Η συλλογή μας, F/W 21-22, ονομάζεται ‘La Fiesta’ και αποτελεί για εμάς μία γιορτή για τον πρώτο χρόνο δημιουργίας, επίτευξης των προσωπικών μας στόχων, αλλά και της ζεστής ανταπόκρισης του κόσμου», λένε οι σχεδιάστριες.

pws na foreseis ta kolan

How to: 10 stylish τρόποι να φορέσεις το κολάν σου φέτος τον χειμώνα

Η συλλογή ‘La Fiesta’, για ακόμα μία φορά χαρακτηρίζεται από τα Co-ords και τα kimono sets, που βγαίνουν πάντα σε loose γραμμές και δίνουν έμφαση στις λεπτομέρειες. Τα υφάσματα, όπως σε κάθε συλλογή έτσι και σε αυτή, είναι υψηλής ποιότητας ενώ στα patterns κυριαρχεί η ρίγα και τα γεωμετρικά designs με 70s επιλογές. Αν είσαι, λοιπόν, οπαδός των πολυχρωματικών συνόλων, των Japanese σχεδίων, των custom patters και των άνετων γραμμών τότε συγχαρητήρια, μόλις βρήκες το brand σου και έχει άρωμα και essence λουλουδιών.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Madwalk 2021: H μόδα (ξανά)συνάντησε τη μουσική στα πιο ανατρεπτικά catwalks της σεζόν

Οδηγός Αγοράς: 10 πουκάμισα που θα αναβαθμίσουν την καθημερινότητά σου

Do it like Ηλιάνα! 10 παντελόνια φόρμας για sporty chic εμφανίσεις