H νέα λαμπερή Christmas συλλογή VickyXParabita μόλις κυκλοφόρησε!

H νέα λαμπερή Christmas συλλογή VickyXParabita μόλις κυκλοφόρησε!

VickyXParabita Limited Collection 2021. Από τις 6 Δεκεμβρίου στα καταστήματα Parabita & στο e-shop Parabita.com

 

Η πολυαναμενόμενη συλλογή VickyXParabita της Parabita σε συνεργασία με την αγαπημένη ηθοποιό Βίκυ Σταυροπούλου, μόλις κυκλοφόρησε και είναι λαμπερή, διαχρονική και elegant όσο ποτέ!

Η νέα συλλογή VickyXParabita είναι ιδανική για τις εορταστικές ημέρες που ακολουθούν αλλά και για όλες τις γυναίκες που θέλουν να βρίσκονται στο επίκεντρο! Glam διακοσμητικά στοιχεία όπως αέρινα φτερά και λαμπερές παγιέτες, συνδυάζονται με πολυτελή υφάσματα, σαγηνευτικά σατέν και εντυπωσιακά βελούδα και δημιουργούν εκρηκτικούς συνδυασμούς! Στη συλλογή κυριαρχούν οι αποχρώσεις του μωβ, του ροζ και του βαθύ μπλε ενώ οι μεταλλικές λάμψεις και τα έντονα καλειδοσκοπικά μοτίβα μας παρασύρουν σε ρυθμούς party των 70’s.

Η συλλογή VickyXParabita περιλαμβάνει τοπ, φορέματα και matching sets σε διαχρονικές γραμμές που μπορούν να φορεθούν σε κάθε εορταστική περίσταση. Χαρακτηριστικοί γιακάδες μάο προσδίδουν δυναμισμό και smooth κοψίματα αγκαλιάζουν το σώμα αναδεικνύοντας κάθε σιλουέτα.

Όποια και αν είναι η επιλογή σου από τη νέα συλλογή VickyXParabita, φόρεμα ή matching set, το σίγουρο είναι ότι θα σε μαγέψει!

Collection list:

Σατέν μπλούζα με φτερά

Μπλούζα σε σατέν cupro ύφανση, στρογγυλή λαιμόκοψη και μακριά μανίκια. Οι λεπτομέρειες με φτερά στη μανσέτα και το παλ ροζ χρώμα κάνουν τη σατέν μπλούζα ένα μοναδικό κομμάτι για εντυπωσιακές και άκρως θηλυκές εμφανίσεις.

VickyXParabita Limited Collection Xmas 2021 3

Σατινέ παλ ροζ τοπ

Τοπ με τιράντες σε σατέν υφή, σε Α γραμμή. Διαθέτει ρυθμιζόμενες τιράντες για άνεση. Φοριέται εσωτερικά, κάτω από μακριά σακάκια και ζακέτες.

Midi βελούδο φόρεμα

Φόρεμα midi σε βελούδινη υφή με μάο γιακά και V λαιμόκοψη. Σε ριχτή, κλος γραμμή και μανίκια ¾, δεν πρέπει να λείπει από καμία ντουλάπα.

Μακριά παντελόνα βελούδο

Παντελόνα από ύφασμα βελούδο. Σε άνετη και ίσια γραμμή με ελαστική μέση και άνετη, ίσια γραμμή. Φοριέται όλες τις ώρες, με όλους τους τρόπους.

Mπλούζα από βελούδο

Μπλούζα από ύφασμα βελούδο. Σε άνετη, ριχτή γραμμή. Γιακάς μάο με V στο μπούστο και μακριά μανίκια.

VickyXParabita Limited Collection Xmas 2021 4

Τουνίκ με παγιέτα

Αμπιγιέ τουνίκ με παγιέτα με γιακά μάο με κλείσιμο με κουμπί, φοδραρισμένη. Μακριά, άνετα μανίκια σε ίσια γραμμή για περισσότερη κίνηση και άνεση. Συνδυάστε τη με μακριές παντελόνες για ένα κομψό στιλ.

Σατέν μπλούζα με γεωμετρικό μοτίβο

Μπλούζα σε γεωμετρικό μοτίβο και σατέν όψη. Είναι σε hi-lo γραμμή με μπροστινή πιέτα για όμορφη κίνηση ενώ διαθέτει μάο γιακά., πιέτα στην πίσω όψη και μανίκια 3/4. Συνδυάστε τη με κολάν ή εφαρμοστά παντελόνια για το απόλυτο ανάλαφρο γιορτινό look.

Φόρεμα βελούδο σε γεωμετρικό μοτίβο

Φόρεμα midi σε υφή βελούδο με γεωμετρικό μοτίβο, λαιμόκοψη V και μακριά μανίκια. Σε Α-γραμμή, με ζώνη ίδιας ύφανσης. Είναι ένα κομμάτι που θα απογειώσει κάθε εμφάνισή σας.

Μεταλιζέ κιμονό

Ελαστικό μεταλιζέ κιμονό, με μακριά μανίκια χωρίς κούμπωμα. Είναι σε ίσια γραμμή με ανοίγματα στο πλάι, φοδραρισμένο. Συνδυάστε το με την ίδια μεταλιζέ παντελόνα για ένα μοντέρνο και γιορτινό matching set.

Μεταλιζέ παντελόνα

Ελαστική παντελόνα σε μεταλιζέ όψη, ίσια γραμμή και ελαστική μέση. Φοριέται σκέτη αλλά και με το αντίστοιχο κιμονό για ένα ξεχωριστό λαμπερό look.

Η συλλογή είναι διαθέσιμη στα καταστήματα Parabita σε όλη την Ελλάδα και στο Parabita.com.

Δείτε τις φωτογραφίες της καμπάνιας σε υψηλή ανάλυση εδώ: https://we.tl/t-pnfVnW9PGn

Δείτε όλη τη συλλογή: https://www.parabita.com/gr/collections/vicky.html

CREDITS:

Φωτογράφος: Ιωάννα Τζετζούμη

Styling: Κατερίνα Παπανικολάου

Make Up Artist: Δημήτρης Δημητρούλης

Hairstyling: Γαρυφαλλιά Οροκλού

Video: Δημήτρης Τρανός

Κατά τη διάρκεια της παραγωγής τηρήθηκαν όλα τα προβλεπόμενα μέτρα κατά του covid-19.

Join the conversation:

***

Σχετικά με την Parabita:

Η Parabita κάνει πράξη καθημερινά το motto της #believeinyourbeauty και καλεί κάθε γυναίκα να πιστέψει στην ομορφιά και την εσωτερική της δύναμη για να διεκδικήσει αυτό που θέλει. Μέσα από την πολυετή εμπειρία της, η Parabita έχει καθιερωθεί ως ο απόλυτος προορισμός ένδυσης για τις γυναίκες που σέβονται και αγαπούν το σώμα τους, προσφέροντας τους τα τελευταία fashion trends στο μέγεθος, την ποιότητα και την εφαρμογή που θέλουν. Σχεδιάζει με κύριο στόχο την ανάδειξη της γυναικείας σιλουέτας, και την ικανοποίηση κάθε γυναίκας με καμπύλες που απαιτεί να βρίσκει ακριβώς αυτό που της αρέσει. Υπόσχεση της: η άψογη προσωπική εξυπηρέτηση στα καταστήματα Parabita, όπου το shopping σημαίνει εμπειρία. Χωρίς περιορισμούς και ταμπέλες.

Καταστήματα Parabita:

Tα καταστήματα Parabita βρίσκονται στις πιο εμπορικές τοποθεσίες στην Αττική, τη Θεσσαλονίκη, τη Λάρισα και την Κρήτη. Τέλος, το e-shop parabita.com εξυπηρετεί ολόκληρη την Ελλάδα και την Κύπρο.

  • Αττική: Ερμού 45 Αθήνα, Αγ. Μεταξά 19 Γλυφάδα, Χαϊμαντά 24 Χαλάνδρι, River West, Smart Park, The Mall Athens, Outlet: Βασ. Αλεξάνδρου 14-16 Καισαριανή
  • Θεσσαλονίκη: Mediterranean Cosmos, Αγίας Σοφίας 30
  • Ηράκλειο Κρήτης: Δικαιοσύνης 57
  • Λάρισα: Κύπρου 79
  • Βόλος: Ερμού 124