People's Choice Awards: Η Kim Kardashian είναι το fashion icon του 2021 και το χρωστά στον πρώην της

Πατούλια Κατερίνα
People's Choice Awards: Η Kim Kardashian είναι το fashion icon του 2021 και το χρωστά στον πρώην της

Μπορεί να έχουν χωρίσει με τον Kanye West αλλά η Kim δεν άντεξε να μην τον ευχαριστήσει για το βραβείο που πήρε. 

Την τελευταία δεκαετία, η Kim Kardashian κατάφερε να γίνει πρότυπο pop κουλτούρας και να πετύχει όσα κανείς δεν είχε φανταστεί στη βιομηχανία της μόδας ως επιχειρηματίας αλλά και influencer. Για πολλούς δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός πως η 41χρονη αναγνωρίστηκε για την επιρροή της στη fashion industry και τιμήθηκε με το βραβείο The Fashion Icon των People’s Choice Awards. Στο κόκκινο χαλί της καλιφορνέζικης Santa Monica εμφανίστηκε φορώντας μια μαύρη ολόσωμη φόρμα, γάντια και γυαλιά ενώ ανέβηκε στη σκηνή για να παραλάβει το βραβείο από την περσινή νικήτρια Tracee Ellis Ross.

To βραβείο που αφιέρωσε η Kim στον Kanye


https://www.instagram.com/tv/CXNf1czAesi/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

«Είναι μεγάλη μου τιμή που λαμβάνω το βραβείο από το ίδιο το fashion icon, σε ευχαριστώ πολύ. Ευχαριστώ τον Kayne που με σύστησε στον κόσμο της μόδας, την ερωτεύτηκα και πολλοί άνθρωποι με ενέπνευσαν, όλο αυτό είναι σαν όνειρο από το οποίο ξυπνάω και φοράω αυτά τα υπέροχα ρούχα και δοκιμάζω νέα πράγματα και παίρνω το ρίσκο, είναι τιμή μου», είπε η Kim στέλνοντας με τον δικό της τρόπο ένα μήνυμα αγάπης και εκτίμησης στον Kanye West με τον οποίο βρίσκεται στη διαδικασία έκδοσης διαζυγίου.

Η Kardashian West μπήκε για τα καλά στον χώρο της βιομηχανίας της μόδας με το λανσάρισμα των Skims το 2019 και η εταιρία κοστολογείται πια στο 1 δισεκατομμύριο δολάρια μαζί και με τα προϊόντα ομορφιάς KKW BEAUTY και KKW Fragrance τα οποία λάνσαρε το 2017.



«Για περισσότερες από δύο δεκαετίες, το στυλ της Kim Kardashian έχει επηρεάσει τις τάσεις σε παγκόσμιο επίπεδο και έχει εδραιωθεί ως υπολογίσιμη δύναμη στη βιομηχανία της μόδας», δήλωσε η Jen Neal αντιπρόεδρος της NBCUniversal Entertainment Television.

Πηγή του People πάντως, εξήγησε πως σε θέματα μόδας, η Kim συνεχίζει να συμβουλεύεται τον πρώην σύζυγό της και πατέρα των τεσσάρων παιδιών της. «Μπορεί ο Kanye να μην εμφανίστηκε στα βραβεία, αλλά η πινελιά του στην εμφάνιση της Kim ήταν ορατή. Ήταν άλλωστε ο Kanye εκείνος που σύστησε την Kim στο Demna Gvasalia, του οίκου Balenciaga. Αυτή η εμφάνιση της Kim είναι σαν μια νέα δήλωση, ωρίς λογότυπο, χωρίς πρόσωπο, αλλά όλοι ξέρουν ότι είναι αυτή. Ο Kanye της έδωσε το κουράγιο να προωθήσει τη δημιουργικότητα και τη φαντασία των ανθρώπων μέσω της τέχνης. Είναι η απόλυτη μορφή εμπιστοσύνης», τόνισε άτομο από το περιβάλλον της Kim.

Το δεύτερο βραβείο και η συγκίνηση για το τέλος του KUWTK

Η Kim μαζί με την αδερφή της Khloe και τη μητέρα τους Kris, παρέλαβαν και ένα ακόμα βραβείο, εκείνο του reality show της χρονιάς.

«Είναι μια γλυκόπικρη στιγμή για εμάς γιατί μας ψηφίσατε στην τελευταία σεζόν του KUWTK.Ήταν μια απίθανη διαδρομή 14 σεζόν και ξεκίνησε με την ιδέα να σας παρουσιάσουμε την τρελή μας οικογένεια και δεν πιστεύαμε πως θα είχε τόσο μεγάλη διάρκεια», ενώ η Kris συμπλήρωσε πως το κεφάλαιο αυτό τελείωσε αλλά έρχεται ένα νέο κεφάλαιο στο HULU to 2022.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ο Ye λιώνει για την Kim αλλά εκείνη δε θέλει ούτε να το σκέφτεται

Έχουν τρελαθεί από τη ζήλια τους οι πρώην των Kardashians

Η Kim Kardashian έχει διαγράψει οριστικά τον Kanye West και εκείνος δε λέει να το... χωνέψει!