6 denim trends που θα βλέπεις παντού το 2022

6 denim trends που θα βλέπεις παντού το 2022

Λίγο πριν αλλάξει η χρονιά, καταγράφουμε τις τάσεις που θα φοράνε όλα τα κορίτσια στο street style.

Το 2021 τελειώνει πια. Μένουν περί τις δύο εβδομάδες για να υποδεχθούμε το 2022, οπότε εκ των πραγμάτων, ήδη έχουμε αρχίσει να νιώθουμε την ανάγκη για ανανέωση σε κάθε τομέα. Πέρα από τα κλασικά resolutions που θα μπουν στο πρόγραμμα, το στυλ είναι κάτι που κι αυτό με τη σειρά του χρήζει πινελιών που θα δείξουν την αναβάθμισή του.

Τα jeans, για παράδειγμα, είναι ένα είδος παντελονιού που όλες έχουμε λίγο ή πολύ στην ντουλάπα μας, όμως, και αυτά, όπως και οποιοδήποτε άλλο κομμάτι, υπόκεινται στις αλλαγές της μόδας.



(Main photo credits: @pacsun)

Ποια είναι τα denim jean trends που θα κυριαρχήσουν το 2022

Οι πασαρέλες των διάσημων οίκων μόδας έχουν ήδη παρουσιάσει τις δικές τους επιλογές σχετικά με το τι ακριβώς βλέπουν στον ορίζοντα. Ο Missoni σχημάτισε την εικόνα ενός cool-girl φορώντας τα πιο baggy σχέδια, την ώρα που η Fabiana Filippi θέλησε να κάνει μία στροφή προς πιο επίσημα σχέδια.



Στις τάσεις, ωστόσο, δεν είναι μόνο τα παντελόνια, αλλά και οτιδήποτε μπορεί να φέρει το όνομα του «denim», όπως φούστες και jackets, κάνοντας τις εμφανίσεις σου πιο up-to-date και καθόλου βαρετές. Γιατί να μένεις στα παλιά όταν μπορείς να πειραματιστείς με τα καινούργια;

Συνέχισε παρακάτω για να δεις τα denim trends που θα κυριαρχήσουν το 2022.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Έξι ταινίες με κομψά κοστούμια που φέρουν την υπογραφή διάσημων fashion designers

Αυτό είναι το avant garde brand που λατρεύουν οι celebrities

Kate Middleton: Tο φόρεμα που έβαλε στη χριστουγεννιάτικη φωτογραφία είναι ο ορισμός του safari chic