Τα καλύτερα fashion Instagram posts της χρονιάς έχουν το όνομα των Kim Kardashian & Justin Bieber

Sabine Camhi
Τα καλύτερα fashion Instagram posts της χρονιάς έχουν το όνομα των Kim Kardashian & Justin Bieber

Δες τα καλύτερα Instagrams του 2021 για να πάρεις και εσύ έμπνευση!

Αυτή η χρονιά ήταν γεμάτη με αξέχαστα fashion moments. Φυσικά, ένα από τα πιο αξιομνημόνευτα και Instagrammed events ήταν το Met Gala τον Σεπτέμβριο. Μεταξύ των looks που ξεχώρισαν φέτος ήταν αυτό της Billie Eilish με Oscar de la Renta και της Kendall Jenner με Givenchy. Η Cardi B έλαμψε στο Instagram τον περασμένο χρόνο, είτε επιδείκνυε τη Hermès Birkin συλλογή της είτε αγόραζε ένα σπίτι με full leopard print. Μια από τις πιο ξεχωριστές στιγμές ήταν όταν η ράπερ ταξίδεψε στο Παρίσι και επισκέφτηκε την Αψίδα του Θριάμβου με ένα πράσινο σύνολο του Richard Quinn, το οποίο είχε μια ιδιαίτερη κουκούλα.

met_gala_billie_eilish.jpg

Met Gala 2021: Οι εντυπωσιακές εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί που έστρεψαν πάνω τους τα φλας



Άλλες αξιομνημόνευτες αναρτήσεις στο Instagram περιλαμβάνουν το εορταστικό γεύμα σε εστιατόριο του Marc Jacobs, της Miuccia Prada και του Raf Simons, το πολύχρωμο κολιέ του Bieber συνδυασμένο με ένα μαύρο Saint Laurent κοστούμι και φυσικά, το It girl της χρονιάς, η Dua Lipa, με ‘80s σύνολα και με outfits με μοτίβα πεταλούδες.

Υπήρχαν επίσης μερικές πραγματικά αστείες αναρτήσεις. Το Halloween για παράδειγμα, η Rihanna εμπνεύστηκε το κοστούμι της από τον ράπερ Gunna – φόρεσε ένα φαρδύ σορτς, ένα διάφανο Dior top, συνδύασε πολλές αλυσίδες στον λαιμό της και ένα ζευγάρι Rick Owens μπότες.

Το Instagram φέτος μας έδωσε επίσης την ευκαιρία να παρατηρήσουμε πως ο κόσμος εξέλιξε το προσωπικό του στυλ. Η Kim Kardashian έκανε μερικές εκπληκτικές εμφανίσεις τους περασμένους μήνες με σύνολα Balenciaga και η Kristen McMenamy μας εντυπωσίασε με τα αντισυμβατικά της σύνολα και τις υπέροχες λεζάντες στις αναρτήσεις της στην πλατφόρμα.


https://www.instagram.com/p/CX6rSX3NyWj/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Συνέχισε παρακάτω για να μάθεις ποια είναι τα καλύτερα fashion Instagrams στης χρονιάς.

Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: @kimkardashian

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τα 12 καλύτερα Instagram posts της εβδομάδας από τα πιο διάσημα κορίτσια της μόδας

Τα 12 καλύτερα Instagram posts της εβδομάδας από τα πιο διάσημα κορίτσια που αγαπούν την μόδα