Χειμερινές εκπτώσεις: Τα cozy πλεκτά που αξίζει να αγοράσεις τώρα!

Χειμερινές εκπτώσεις: Τα cozy πλεκτά που αξίζει να αγοράσεις τώρα!

Καθώς διανύουμε τον πρώτο μήνα της νέας χρονιάς, η προσοχή σου έχει στραφεί στους τρόπους με τους οποίους θα καταφέρεις να ανανεώσεις την γκαρνταρόμπα σου και να βελτιώσεις τις μελλοντικές σου εμφανίσεις, ώστε να παραμείνεις κομψή και in fashion και το 2022.

Τι καλύτερο, λοιπόν, από το να επωφεληθείς από την περίοδο των χειμερινών εκπτώσεων η οποία έχει ήδη ξεκινήσει, για να εμπλουτίσεις την ντουλάπα σου με νέες προσθήκες;

Η αλήθεια είναι, βέβαια, πως αν θέλεις να πραγματοποιήσεις ωφέλιμες αγορές που θα πιάσουν «τόπο» και όχι απλώς χώρο στη ντουλάπα σου, τότε αξίζει να επενδύσεις στη διαχρονική κομψότητα των πλεκτών, δηλαδή των items που σε κρατούν ζεστή, ενώ συνθέτουν cozy και χαλαρά outfit, για όλες τις ώρες της ημέρας και φυσικά, για τις χειμερινές σου αποδράσεις. Έτσι και αλλιώς, ξέρεις καλά ότι το μόνο που χρειάζεσαι για να δώσεις μία ανέμελη «πινελιά» σε μία κατά τα άλλα συνηθισμένη Τρίτη ή Τετάρτη στο γραφείο, είναι η ζεστή «αγκαλιά» που σου προσφέρει ένα ευκολοφόρετο πλεκτό πουλόβερ, παντελόνι ή φόρεμα.

Παρακάτω, λοιπόν, έχουμε ετοιμάσει έναν οδηγό αγορών, ο οποίος θα σε βοηθήσει να αποφασίσεις ποια είναι τα χειμερινά πλεκτά κομμάτια στα οποία αξίζει να επενδύσεις στις φετινές χειμερινές εκπτώσεις!

Εικόνα2

Τα μοντέρνα πλεκτά παντελόνια που αποτελούν τον ορισμό του comfy chic look

Αν αναρωτιέσαι για ποιον λόγο τα αγαπημένα σου «Ιt girls» ανεβάζουν σχεδόν καθημερινά φωτογραφίες με πλεκτά παντελόνια στα social media, τότε το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να τα δοκιμάσεις. Διότι μία δοκιμή θα σε πείσει πως οι πλεκτές, φαρδιές παντελόνες, οι οποίες θυμίζουν αρκετά τις αθλητικές φόρμες, μόνο που είναι πολύ πιο κομψές και μοντέρνες, είναι ό,τι χρειάζεσαι φέτος τον χειμώνα για να είσαι άνετη και στυλάτη από το πρωί μέχρι το βράδυ.

Πραγματοποιώντας μία επίσκεψη στο ηλεκτρονικό κατάστημα της LYNNE, θα βρεις τα πλεκτά, ελαστικά παντελόνια και σορτς που χρειάζεσαι για να ακολουθήσεις μία από τις κορυφαίες τάσεις της σεζόν -δηλαδή το comfy chic- και να ανακαλύψεις το πώς η άνεση μπορεί να συνδυαστεί πολύ εύκολα με την κομψότητα, αρκεί να διαθέτεις τα κατάλληλα κομμάτια στην γκαρνταρόμπα σου!

Εικόνα3

Τα πουλόβερ με τις άνετες γραμμές και τις εντυπωσιακές αποχρώσεις

Τα κρύα πρωινά του χειμώνα που δυσκολεύεσαι να εγκαταλείψεις την άνεση και τη ζεστασιά των σκεπασμάτων σου, τα πλεκτά πουλόβερ είναι οι «σύμμαχοι» που σε κάνουν να αισθάνεσαι παντού... σαν στο σπίτι σου. Ακριβώς για αυτό, μπορείς να επενδύσεις σε κομμάτια που διαθέτουν άνετες γραμμές, όπως ένα crop πουλόβερ με «πλούσιο» ζιβάγκο, μία κλασική πλεκτή μπλούζα με V λαιμόκοψη ή έναν διακριτικό γιακά, τα οποία μπορούν να συνθέσουν ένα χαλαρό office look, ενώ μπορούν να σταθούν και σε μία απογευματινή έξοδο με τις φίλες σου.

Σε κάθε περίπτωση, να είσαι προσεκτική με την απόχρωση που θα έχει το πλεκτό σου, καθώς είναι εκείνη που θα αναδείξει την εμφάνισή σου. Παστέλ και γήινες αποχρώσεις, όπως το ροζ, η λεβάντα, το sea green, το σάπιο μήλο, το καμηλό, το φασκόμηλο, αλλά και πιο έντονες, όπως το κόκκινο, το πορτοκαλί και το πράσινο, είναι εκείνες που «απογειώνουν» στυλιστικά φέτος, ακόμη και τα πιο απλά, καθημερινά σύνολα.

Εικόνα4

Μία απολαυστική fluffy αίσθηση που δεν θα θέλεις να βγάζεις από πάνω σου

Θέλεις να χαρίσεις μία πιο παιχνιδιάρικη «νότα» στα look σου; Ψάχνεις ένα ρούχο που θα σε «αγκαλιάζει» με θαλπωρή, τις ώρες που θα βρίσκεσαι στο γραφείο ή θα απολαμβάνεις ένα χειμερινό getaway; Τότε αυτό που χρειάζεσαι στην γκαρνταρόμπα σου, είναι ένα fluffy πουλόβερ, ένα ρούχο που δεν θα θέλεις να βγάζεις από πάνω σου, χάρη στη μαλακή και «πλούσια» υφή του.

Δεν έχει σημασία αν θα επιλέξεις ένα σχέδιο με V ή στρογγυλή λαιμόκοψη και αν θα επενδύσεις σε μία έντονη ή απαλή απόχρωση, καθώς ανεξάρτητα από την επιλογή σου, η μοναδική αίσθηση που θα σου προσφέρει, είναι αυτή που θα σε εμπνεύσει να συνδυάσεις το συγκεκριμένο πλεκτό με πολλούς και διαφορετικούς τρόπους. Μπες, λοιπόν, στο e-shop της LYNNE και διάλεξε το fluffy σχέδιο που σε εκφράζει!

Εικόνα5

Τα κομψά πλεκτά φορέματα για τις μέρες που δεν ξέρεις τι να φορέσεις

Αλήθεια, πόσες φορές έχεις σταθεί μπροστά από την ανοιχτή ντουλάπα σου, ενώ αναρωτιέσαι τι να φορέσεις, χωρίς να βρίσκεις απάντηση; Για όλες αυτές τις φορές, λοιπόν, αυτό που χρειάζεσαι είναι ένα πλεκτό φόρεμα, το οποίο θα σε βγάζει από τη δύσκολη θέση. Διότι ένα πλεκτό φόρεμα είναι η εύκολη λύση, όταν δεν έχεις τη διάθεση, την έμπνευση ή τον χρόνο να ασχοληθείς με το σύνολό σου, αλλά θέλεις να φύγεις από το σπίτι κομψή και περιποιημένη.

Μπορείς να επιλέξεις ένα σχέδιο σε mini ή midi γραμμή, με ζιβάγκο, κουκούλα ή V λαιμόκοψη, ανάλογα με το στυλ σου. Όπως και να έχει, η απόχρωση είναι αυτή που θα κάνει το ρούχο ευκολοφόρετο, για αυτό προτίμησε ένα κλασικό, διαχρονικό χρώμα, όπως το κόκκινο, το μπεζ ή το μαύρο.

Εικόνα6

Τι περιμένεις λοιπόν; Οι χειμερινές εκπτώσεις έχουν ήδη ξεκινήσει και σου δίνουν την ευκαιρία να ανανεώσεις το περιεχόμενο της ντουλάπας σου με στυλάτα πλεκτά items, χωρίς να βγεις εκτός budget. Πραγματοποίησε μία επίσκεψη στο εύχρηστο e-shop της Lynne και να είσαι σίγουρη ότι θα βρεις ό,τι χρειάζεσαι για να δημιουργήσεις τις πιο άνετες και κομψές χειμερινές εμφανίσεις!