Εκπτώσεις και foodie διαγωνισμός: όλα θα τα βρεις στο RIVER WEST

Εκπτώσεις και foodie διαγωνισμός: όλα θα τα βρεις στο RIVER WEST

Shopping σε σούπερ τιμές, λαχταριστό comfort food σε έναν καταπράσινο περιβάλλον ΚΑΙ foodie διαγωνισμός. Πού; Στο RIVER WEST!

Οι εκπτώσεις έχουν ξεκινήσει και το RIVER WEST σε περιμένει για αγορές με εκπτώσεις έως -70% και έναν σούπερ διαγωνισμό που χαρίζει εκπτωτικά κουπόνια για λαχταριστά γεύματα στα αγαπημένα στέκια εστίασης του εμπορικού κέντρου!

kfc

Τηγανιτό κοτοπουλάκι στον κήπο του River West Open; Από εμάς είναι ναι!

Φέτος στις εκπτώσεις, η βόλτα για αγορές στα αγαπημένα brands απογειώνονται πραγματικά με τις λαχταριστές απολαύσεις στους νέους, εντυπωσιακούς χώρους εστίασης του River West Open και τις νέες αφίξεις των KFC, SCHOOL PIZZA BAR, LUKUMAΔES & APOLA SOUVLAKI.

k2

Οι αφράτοι λουκουμάδες λέγεται ότι είναι η ιδανική παρέα για μια βόλτα στον ήλιο

k3

Σε ηλιόλουστους, φιλόξενους χώρους, εναρμονισμένους με το φυσικό περιβάλλον μπορείτε να απολαύσετε το διάλειμμα από τη βόλτα σας με θέα τους πράσινους κήπους, τα τρεχούμενα νερά και τον εντυπωσιακό καταρράκτη του νέου River West Open. Σκέφτεστε κάτι καλύτερο για μία ολοκληρωμένη βόλτα;

k4

Επιστροφή στο σχολείο της λιχουδιάς στο School Pizza Bar στο River West Open

k5
k6 copy

Apola Souvlaki, το όνομα του νέου εστιατορίου στο River West Open τα λέει όλα!

Πέρα, όμως, από τις on the spot απολαύσεις, στην ιστοσελίδα του River West) σήμερα ξεκινάει και ο πιο COMBO διαγωνισμός. Στην ιστοσελίδα του River West οι επισκέπτες θα μπορούν να συνδυάσουν ρούχο/αξεσουάρ με φαγητό, επιλέγοντας από μία σειρά εικόνων ενώ στην συνέχεια θα λαμβάνουν πίσω ένα custom visual με τον δικό τους “Combo” συνδυασμό το οποίο θα μπορούν, εάν θέλουν, να το ανεβάσουν και στα social media τους. Με τον τρόπο αυτό θα εξασφαλίζουν και την συμμετοχή τους στις κληρώσεις για σούπερ foodie κουπόνια, κερδίζοντας 10€ έκπτωση σε γεύμα στα KFC, SCHOOL PIZZA BAR, LUKUMADES, APOLA SOUVLAKI, NINNOLO, BOX SWEETS & COFFEE SOCIETY , PALMIE BISTRO και NΙΝΝΟLO.

Ο διαγωνισμός θα τρέξει μέσα από την ιστοσελίδα του River West από την Δευτέρα 31 Ιανουαρίου μέχρι την Κυριακή 13 Φεβρουαρίου.

POST

Με εκπτώσεις στα αγαπημένα σας brand, νέες αφίξεις στην εστίαση και super foodie διαγωνισμό, το RIVER WEST είναι ο δικός σας combo προορισμός φέτος στις εκπτώσεις.

Το μόνο που μένει είναι να αναρωτηθείτε ποια είναι η δική σας COMBO απόλαυση!

Για να πάρετε μέρος στον COMBO διαγωνισμό του River West πατήστε το παρακάτω link:

https://riverwest.gr/el/winter-sales-2022/

RIVER WEST:
Λεωφόρος Κηφισού 96-98, Αιγάλεω, 122 41
Τηλ.: 801.222.5050,
info@riverwest.gr

Facebook: www.facebook.com/RiverWestOfficial
Instagram: www.instagram.com/riverwestofficial/