Lanvin: Βρήκαμε την πιο cool συνεργασία για την Άνοιξη/Καλοκαίρι του 2022

Sabine Camhi
Lanvin: Βρήκαμε την πιο cool συνεργασία για την Άνοιξη/Καλοκαίρι του 2022

Η συλλογή εμπνευσμένη από τον Batman και την Catwoman πρόκειται να κυκλοφορήσει τον Μάρτιο.

 

Ο κόσμος των υπερηρώων δεν σταματά ποτέ να συναρπάζει. Όπου κι αν βρίσκεσαι στον κόσμο, είναι αδύνατο να μην γνωρίζεις ποιος είναι ο Batman ή η Catwoman. Ο Bruno Sialelli, καλλιτεχνικός διευθυντής του οίκου Lanvin, είναι ένας από τους πολλούς που έχουν επηρεαστεί από τα DC Comics. Η σειρά Batman έπαιξε σημαντικό ρόλο στην παιδική του ηλικία και σήμερα αποτίει φόρο τιμής στο franchise, καλώντας τους διάσημους πρωταγωνιστές της να εισβάλουν «στο σύμπαν» του γαλλικού οίκου μόδας.

Το κομμάτι που ξεχωρίσαμε

Η συλλογή είναι φυσικά συναρπαστική, κάτι όμως που σίγουρα θα προκαλέσει ταραχή είναι η εκδοχή των DC Comics για το γνωστό Curb Sneaker του Lanvin. Το retro παπούτσι σκέιτμπορντ έχει επανασχεδιαστεί στο στυλ του Batman, με το πρόσωπο του ηπερήρωα να είναι printed πάνω στη γλώσσα του παπουτσιού (και ολοκληρωμένο με μυτερά αυτιά). Άλλα κομμάτια στα οποία δίνει την παρουσία του ο Batman είναι τα πουκάμισα και οι τσάντες.


https://www.instagram.com/p/CUk5XQbo-O0/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Επιπλέον, το Batmobile έχει τυπωθεί πάνω σε δερμάτινα cropped tops για τις γυναίκες, και η Catwoman έχει απεικονιστεί σε αστραφτερά ασημένια slip dresses, μικρές box bags, εφαρμοστά φορέματα, τζιν σορτς και πολλά άλλα. Αξίζει να σημειώσουμε πως τα υπέροχα χρώματα των DC comics όπως το μπλε, το μωβ και το κόκκινο είναι αυτά που πρωταγωνιστούν στην SS22 συλλογή του οίκου.

muglerxjimmychoo.jpg

Mugler x Jimmy Choo: Συνεργασία έκπληξη για μια άκρως ερωτεύσιμη συλλογή

Η κολεξιόν θα είναι διαθέσιμη online και στα καταστήματα στις αρχές Μαρτίου, πάνω στην ώρα της κυκλοφορίας της πολυαναμενόμενης ταινίας The Batman, με πρωταγωνιστές τους Robert Pattinson και Zoë Kravitz. Η ταινία πρόκειται να κυκλοφορήσει στους κινηματογράφους στις 4 Μαρτίου.



Κάνε κλικ στην gallery που ακολουθεί για να δεις μερικά κομμάτια από την συλλογή.

Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: ImaxTree

Διάβασε επίσης: