Manolo Blahnik x Birkenstock:Η συνεργασία έκπληξη που αναβιώνει τις iconic γόβες της Carrie Bradshaw

Ναταλία Κατσακιώρη
Manolo Blahnik x Birkenstock:Η συνεργασία έκπληξη που αναβιώνει τις iconic γόβες της Carrie Bradshaw
Photo: Instagram/@wsjmag

Πώς θα σας φαινόταν ένα ζευγάρι slippers με την υπογραφή του Manolo Blahnik;

Σε όλες μας αρέσει λίγο frosting στο καθημερινό μας styling. Είναι αυτές οι μικρές πινελιές luxury που κάνουν την διάθεση μας να αλλάζει και το elegance να απογειώνεται.

Στις 24 Μαρτίου, ο λατρεμένoς των γυναικών Manolo Blahnik, που έχει δημιουργήσει τον δικό του μύθο με τα iconic παπούτσια του, θα κυκλοφορήσει μια μάλλον ανατρεπτική συνεργασία, αφού αυτή την φορά ανακοίνωσε την σύμπραξη του με την γερμανική εταιρία Birkenstock.

Τα flats της Birkenstock ήταν μια διαχρονική αξία του comfy style, με τα Scandi girls να αγαπούν τα συγκεκριμένα slippers, τα οποία και βλέπουμε παντού στο Instagram feed μας, αφού αναδείχθηκαν στην απόλυτη τάση του lock down.


https://www.instagram.com/p/Ca91Iwfqt92

Birkenstock αλά Carrie Bradshaw

Μετά, βέβαια, την λήξη της καραντίνας οι Birkenstocks συνεχίζουν να είναι μέσα στα πιο δημοφιλή comfy παπούτσια, με τις χειμερινές εκδοχές του σε δέρμα και γούνα να απογειώνονται στο street style.

Αυτή την φορά, λοιπόν, η νέα τους capsule collection θα φέρει την υπογραφή του νούμερο ένα οίκου παπουτσιών, που έχει συνδυαστεί στο μυαλό και την καρδιά μας με το αξεπέραστο «Sex And The City».

Μέσα στις πρώτες φωτογραφίες που δημοσιεύτηκαν από τα νέα σχέδια του Manolo Blahnik για την Birkenstock, είδαμε ουσιαστικά μια επαναδημιουργία του θρυλικού, πλέον, «hello lover» shoe της Carrie Bradshaw.

Μιλάμε φυσικά για εκείνο το iconic ζευγάρι γόβες που φόρεσε η Sarah Jessica Parker στην πρώτη ταινία του «Sex And The City», αποδεικνύοντας πως ένα ζευγάρι Manolos μπορεί να αντικαταστήσει ακόμη και το μονόπετρο του αρραβώνα μας. Το ίδιο ζευγάρι διαδραμάτισε συμβολικό ρόλο και στο φετινό «And Just Like That», αφού είδαμε την Carrie να το φοράει στο πρώτο κιόλας επεισόδιο, όταν συνέβη και ο αναπάντεχος χαμός του Mr Big.


https://www.instagram.com/p/CasViKBAoAg

Οι κλασικές, λοιπόν, Birkenstock ντύθηκαν σε πλούσιο έντονο μπλε και φούξια βελούδο, και αγκράφες διακοσμημένες με πολύτιμα λευκά κρύσταλλα, θυμίζοντας μια πιο σύγχρονη αλλά παράλληλα απόλυτα άνετη εκδοχή του signature αυτού σχεδίου.

Ο ίδιος ο Blahnik είχε μάλιστα συμμετάσχει στο παρελθόν και στην personality campaign της Birkenstock μαζί με την ανιψιά του και CEO της εταιρίας του, Kristina Blahnik, όπου τον είδαμε στο πρώτο του κατάστημα στο Old Church Street του Λονδίνου, με ένα κατακόκκινο κοστούμι των Anderson & Sheppard και τα αγαπημένα του Birkenstocks. «Οι Birkenstock υπήρχαν στην γκαρνταρόμπα μου εξαρχής. Αγαπώ και φοράω τα δικά μου εδώ και πολλά χρόνια,» είχε δηλώσει τότε.

Με αυτή την συνεργασία έρχονται κοντά δύο εταιρίες με ξεχωριστή και έντονη ταυτότητα, που βάζουν την άνεση ως προτεραιότητα τους, ανήκοντας η καθεμία στην δική της κατηγορία.

Διαβάστε επίσης:

Η Ιωάννα Μαλέσκου φόρεσε το τζιν παντελόνι που κολακεύει κάθε γυναίκα -Μήπως να το δοκιμάσεις;

«Le Splash»: Η εξωτική συλλογή του Simon Porte Jacquemus είναι μια ωδή στο χρώμα και το φως

Η Naomi Campbell είναι η νέα μούσα του Lanvin σε μια συλλογή tribute στην παράδοση του οίκου