Η Anine Bing κυκλοφορεί την πρώτη της resort collection με μούσα της την Irina Shayk

Ναταλία Κατσακιώρη
Η Anine Bing κυκλοφορεί την πρώτη της resort collection με μούσα της την Irina Shayk
Anine Bing και Irina Shayk, Photo: Courtesy

Η Anine Bing δημιουργεί για πρώτη φορά μία resort collection, πιστή στο scandinavian minimal στυλ της.

Η Anine Bing συμπλήρωσε δέκα χρόνια από τότε που λάνσαρε για πρώτη φορά το προσωπικό της brand στην αγορά. Μια επέτειος σημαντική τόσο για την ίδια, όσο και για τους λάτρεις του στυλ της, όλους αυτούς που αγαπούν την minimal αισθητική.

Η ίδια είναι εκπρόσωπος του scandi style, δηλαδή του απλού -yet απόλυτα stylish- σκανδιναβικού στυλ, που πολλές από εμάς ονειρεύονται να αποκτήσουν ή αντιγράφουν μετά μανίας, έχοντας ως σημείο αναφοράς το αυθεντικό scandi street style.

Μια μίξη, λοιπόν, της σκανδιναβικής απλότητας και της αμερικάνικης ενέργειας, μας προσφέρουν εδώ και δέκα χρόνια ένα μοναδικό αποτέλεσμα. Σε αυτό το σημαντικό σημείο του label το νέο κεντρικό πρόσωπο της καμπάνιας είναι το super model Irina Shayk. «Ήταν το όνειρο μου να δουλέψω με την Irina. Είναι πανέμορφη χωρίς την παραμικρή προσπάθεια, γεμάτη αυτοπεποίθηση, ευγενική και ταιριάζει απόλυτα στο brand,» δήλωσε η Anine, founder, CEO και Creative Officer της εταιρίας.

aninebingofficial 1 8

Η φωτογράφιση της καμπάνιας έγινε από τον γνωστό fashion photographer, Chris Colls.

aninebingofficial 5

Η νέα αυτή συνεργασία με την Irina Shayk ήρθε για να ενισχύσει και το relaunching της Classics Collection της Anine Bing, μια σειρά από staples και essentials που κάθε γυναίκα θα πρέπει να έχει στην ντουλάπα της. Key items σε βασικές, απλές γραμμές, διαχρονικά χρώματα και την απαραίτητη ποιότητα. Μια σύγχρονη everyday στολή για κάθε γυναίκα, βασισμένη σε tailored κοστούμια, κλασικά πουκάμισα και παντελόνια, δερμάτινα αξεσουάρ και όλα εκείνα τα απαραίτητα basics για μια elevated καθημερινή γκαρνταρόμπα.

Η πρώτη resort συλλογή της εταιρίας αναμένεται τον Μάιο, με μια ηλιόλουστη φωτογράφιση που πραγματοποιήθηκε στην Florida. Τα μαγιό και τα resort wear είναι οι απόλυτοι πρωταγωνιστές, χωρίς να λείπουν φυσικά και όλα τα αγαπημένα classics προσαρμοσμένα στην διάθεση και τις ανάγκες του καλοκαιριού.

Οι φωτογραφίες από το set της φωτογράφισης μας έδωσαν όλο το αυθεντικό vibe της συνεργασίας, με τις δύο κυρίες να κάνουν το απόλυτο matching, μπροστά και πίσω από το φακό.


https://www.instagram.com/p/CbGZUg5F4Nk

Διαβάστε επίσης:

Colorblocking on the rocks: Βάλε χρώμα στα σύνολα σου και σπάσε την ανία όπως η Τόνια Σωτηροπούλου

Shopping list: Τα πιο stylish colorful πλεκτά για να υποδεχθείς την άνοιξη με χρώμα

Trench coat: Η καμπαρντίνα είναι το πιο hot πανωφόρι της φετινής άνοιξης που πρέπει να αποκτήσεις