Y2K Queen: Η Paris Hilton λανσάρει μια σειρά με τις iconic βελουτέ φόρμες που φορούσαμε στα 00s

Ναταλία Κατσακιώρη
Y2K Queen: Η Paris Hilton λανσάρει μια σειρά με τις iconic βελουτέ φόρμες που φορούσαμε στα 00s
Photo: Instagram/@parishilton

Εάν υπάρχει ένα item με το οποίο έχουμε ταυτίσει την Paris Hilton, τότε αυτό είναι τα velvet tracksuit sets.

Η Paris Hilton συγκαταλέγεται στις πιο cult προσωπικότητες των 00s. Μπορεί σήμερα η γνωστή κληρονόμος να έχει περάσει σε μια τελείως διαφορετική φάση, έχοντας κάνεις settle σε μια ήσυχη οικογενειακή ζωή μαζί με τον σύζυγο της, ωστόσο, κανείς δεν μπορεί να ξεχάσει το πιο hot party girl των 00s.

Η ατάκα «That's hot» που έλεγαν μαζί με την Nicolie Richie στο απίστευτο reality show, «The simple Life», έχει γίνει η απόλυτη φράση του Y2K comeback. Οι δυο τους έχουν αφήσει εποχή με τις φάρσες και την extravagant συμπεριφορά τους, που είχε τρελάνει τους fans.

Η Paris Hilton δεν ήταν ένα ακόμη κορίτσι που μονοπωλούσε το ενδιαφέρον των media την δεκαετία του 2000, αλλά ήταν τα ίδια τα 00s. Κάθε της βήμα γινόταν είδηση, ενώ το iconic για την εποχή style της έχει αφήσει μέχρι και σήμερα ανεξίτηλα το σημάδι του. Οκ, ναι, οι περισσότερες αγαπάμε να την μισούμε, αφού τα χαμηλοκάβαλα denims με τα πλαστικά strass, τα γυαλιά μάσκα, οι μικροσκοπικές τσάντες σε neon αποχρώσεις και τα κουρέματα με μύτες και τις χάλκινες, χοντρές ανταύγιες ταράζουν ακόμη τον ύπνο μας.


https://www.instagram.com/tv/Ca2nj0WsBi2/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η Paris Hilton λανσάρει μια νέα σειρά με βελούδινες φόρμες.

Το νούμερο ένα item που λατρέψαμε στα 00s και ήταν το πλέον χαρακτηριστικό του Y2K style ήταν φυσικά τα velvet tracksuit sets. Με άνετα βελούδινα παντελόνια, που είχαν φυσικά χαμηλή μέση και κατέληγαν σε μια μικρή καμπάνα, και ζακέτες με κουκούλα και μεταλλικά φερμουάρ, με strassed embroideries του διάσημου τότε logo τους στην πλάτη, ήταν το πιο πολυπόθητη κομμάτι μιας ενημερωμένης ντουλάπας.

Back then, πρέπει να σε ενημερώσουμε ,ότι ήταν απόλυτα appropriate να φορέσεις το fancy σετάκι σου ακόμη και για ποτό, με το απαραίτητο accessorizing.


https://www.instagram.com/p/CaJGfOZl9C1/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η Paris, λοιπόν, με την επιστροφή των Y2K items στην καθημερινότητα μας, αποφάσισε να λανσάρει μέσω του προσωπικού της e-shop και μια σειρά από βελουτέ φόρμες, στα αγαπημένα της χρώματα: το ροζ, το φούξια, το baby blue και το κόκκινο. Στην φωτογράφιση της καμπάνιας την είδαμε να συνδυάζει τις νέες της δημιουργίες με ψηλοτάκουνα matchy παπούτσια, fun κοσμήματα και girly hair accessories, λέγοντας πως πάντα την ενδιέφερε να μπει στην βιομηχανία κατασκευής ρούχων, κυκλοφορώντας τις δικές της φόρμες.

Αν και θα είναι δύσκολο να την φανταστούμε με οτιδήποτε άλλο εκτός από Juicy Couture, αυτό το νέο βήμα της Paris έχει μάλλον μέχρι στιγμής θετικό αντίκρισμα, με τους fans της να περιμένουν την κυκλοφορία της σειράς τον Ιούνιο.

Διαβάστε επίσης:

«Veugue» και όχι Vogue: Ο πιο fun fashion λογαριασμός στο instagram αν σου αρέσουν τα trolls

Η Kim Kardashian κυκλοφορεί την νέα της SKIMS σειρά με μαγιό

Slip dress: Οι πιο stylish επιλογές της αγοράς για να αποκτήσεις τώρα το διαχρονικό φόρεμα