Η Kim Kardashian κυκλοφορεί την νέα της SKIMS σειρά με μαγιό

Ναταλία Κατσακιώρη
Η Kim Kardashian κυκλοφορεί την νέα της SKIMS σειρά με μαγιό
Photo: Courtesy

Τα SKIMS επεκτείνονται και επίσημα, κυκλοφορώντας μια νέα σειρά με swimwears.

Εσείς το ζητήσατε και εκείνη το έκανε πράξη. Ο λόγος, φυσικά, για την Kim Kardashian και την εταιρία εσωρούχων της SKIMS, που σήμερα λανσάρει και επίσημα στην αγορά την νέα της σειρά με μαγιό.

Όποια και αν είναι η γνώμη σου για την Kim Kardashian, την νούμερο ένα reality star του κόσμου, και την υπερβολική ζωή της, ένα πράγμα είναι αυτό που οφείλουμε να παραδεχτούμε: ότι είναι μια εξαιρετική επιχειρηματίας. Εκτός από τον τρόπο που διαχειρίζεται τα social media και την προσωπική της εικόνα, το προσωπικό της brands SKIMS, είναι αυτή την στιγμή ένα από τα κορυφαία labels με εσώρουχα και loungewear.

Αυτό για το οποίο φημίζονται τα SKIMS είναι η εξαιρετική τους εφαρμογή και η ικανότητα τους να σμιλεύουν το σώμα, αφού όλες ξέρουμε την λατρεία και την εμμονή που έχει η ίδια η Kim με τους κορσέδες και τα super tight μεσοφόρια, που αναδεικνύουν τον ακριβοπληρωμένο σωματότυπο της τύπου κλεψύδρα.


https://www.instagram.com/p/CbI_2xROC6B

Τα SKIMS swimwears είναι εδώ.

Προτεραιότητα της Kim για αυτή την σειρά swimwears ήταν φυσικά η άψογη ποιότητα, μαζί με το πρακτικό κομμάτι ενός μαγιό και το αψεγάδιαστο style. Σύμφωνα με την ίδια, άκουσε την επιθυμία των followers του label και δημιούργησε μία σειρά στα πρότυπα της ήδη υπάρχουσας lingerie line, σε neutral χρώματα, που περιλαμβάνει τολμηρά bikinis, ολόσωμα, αλλά και set pieces με bra tops και ποδηλατικού τύπου κολάν για την θάλασσα. Η δική της πρόταση είναι να κάνουμε mix & match και να απολαύσουμε μια πιο fun στυλιστική διαδικασία.

skims swimwear 7

Η φωτογράφιση της καμπάνιας έγινε περίπου πριν ένα μήνα και η Kim κράτησε τα χαρτιά της κλειστά, αποκαλύπτοντας ελάχιστα πλάνα από το back stage. Το αποτέλεσμα, όμως, την δικαίωσε, αφού είδαμε εικόνες βγαλμένες από έναν τροπικό παράδεισο, με ηλιοκαμμένα juicy κορίτσια να απολαμβάνουν τον ήλιο και την θάλασσα, με total SKIMS looks.


https://www.instagram.com/p/CbF9qsMp_Gm

Η όλη στάση της καμπάνιας αποπνέει αυτοπεποίθηση και σιγουριά, προσφέροντας λύσεις και προτάσεις για κάθε γυναίκα που αγαπά το σώμα της και θέλει να επιδεικνύει τα δυνατά της σημεία, χωρίς να ανησυχεί για το fitting του μαγιό της.

Όλη η συλλογή θα είναι διαθέσιμη στο site από σήμερα Παρασκευή 18 Μαρτίου. Take a look!

Διαβάστε επίσης:

Canadian tuxedo: Η Κατερίνα Λέχου με total denim σύνολο

Η Helena Christensen με το pastel κοστούμι της έφερε το power suit του χειμώνα στην άνοιξη

5 styling ideas για να φορέσεις το λευκό σου πουκάμισο την άνοιξη