Fendi x Arena: Μια συνεργασία που θα βάλει στυλ στις καλοκαιρινές βουτιές μας

Ναταλία Κατσακιώρη
Fendi x Arena: Μια συνεργασία που θα βάλει στυλ στις καλοκαιρινές βουτιές μας
Photo: Fendi x Arena

Fendi x Arena: μια συλλογή ανάμεσα στο sporty και το luxury.

Είναι πλέον γεγονός πως το street style έχει έρθει στο επίκεντρο της μόδας. Ξεκίνησε από πρωτοπόρους σχεδιαστές, όπως ο Virgil Abloh, οι οποίοι εισήγαγαν το στυλ του δρόμου στις συλλογές τους, κάνοντας το τώρα πια κυρίαρχο, ακόμη και σε collections των πιο διάσημων και κλασικών οίκων.

Το luxury έχει πάρει άλλη τροπή, θέλοντας να προσεγγίσει το νέο πλέον δυναμικό, αγοραστικό κοινό, γνωστό και ως Gen Z, που βρίσκεται αρκετά μακριά από τους millenials και την τάση τους στα «ατσαλάκωτα» luxurious προϊόντα. Η νέα εποχή θέλει τα νούμερα των designers brands να ανεβαίνουν, μπαίνοντας όμως εκείνα στην υπηρεσία των everyday looks, και όχι το αντίθετο, όπως γινόταν μέχρι στιγμής.

Έτσι, είδαμε τις δημιουργίες των σχεδιαστών να γίνονται πιο πρακτικές, έχοντας αντίκρισμα στις ανάγκες ενός ανθρώπου που κυκλοφορεί και ζει στους δρόμους της πόλης, έχει χόμπι, αγαπάει τα sports και τις εξορμήσεις, θέλοντας να συνδυάσει άνεση και style.


https://www.instagram.com/p/CbNbYQzqOEq

Fendi x Arena.

Όταν ο οίκος Fendi παρουσίασε την SS22 ανδρική συλλογή του τον περασμένο Ιούνιο, πήραμε μια πρώτη γεύση του τι επρόκειτο να ακολουθήσει. Στο catwalk παρουσιάστηκαν κάποια athleisure τύπου γυαλιά ηλίου, που θυμίζουν πραγματικό αθλητικό εξοπλισμό, τσαντάκια θήκες για μικρές ρακέτες του ping-pong, και μεγάλες τσάντες για αποθήκευση και μεταφορά των skateboards. Η παλέτα της συλλογής κινήθηκε σε pastel αποχρώσεις και neutrals, με μικρά flashes μαύρου και κίτρινου.


https://www.instagram.com/p/CaRl-pKrCPN

Πριν λίγες μέρες ανακοινώθηκε και η νέα συνεργασία του ιταλικού οίκου με το αθλητικό brand, Arena. Το κορυφαίο label εξοπλισμού κολύμβησης φαίνεται πως έκανε πολύ καλό matching στην νέα οπτική της Fendi. Το collaboration περιλαμβάνει ένα leisure kit, όπως το αναφέρουν χαρακτηριστικά, που περιλαμβάνει ένα latex σκουφάκι κολυμβητηρίου και ένα ζευγάρι γυαλάκια πισίνας, σε limited edition. Τα signature γυαλιά κολύμβησης της Arena, με τον τίτλο «The one», ντύθηκαν με το γνωστό double F μονόγραμμα του οίκου, όπως και το σκουφάκι.

Η συλλογή είναι διαθέσιμη στα καταστήματα Fendi και σε περιορισμένο αριθμό καταστημάτων του Thelios.

Διαβάστε επίσης:

Έχεις σχέδια για dinner σε κάποιο hot spot της πόλης; Τα 5+1 πιο elegant σύνολα για να εντυπωσιάσεις

Slip dress: Οι πιο stylish επιλογές της αγοράς για να αποκτήσεις τώρα το διαχρονικό φόρεμα