Το birthday look της Gigi Hadid έδειξε το δρόμο του νέου sexy

Ναταλία Κατσακιώρη
Το birthday look της Gigi Hadid έδειξε το δρόμο του νέου sexy

Photo: Instagram/@dionlee

Ένα μονόχρωμο σύνολο με διαφάνειες που απογείωσε το sexiness. 

Τα γενέθλια της γιόρτασε η Gigi Hadid πριν από λίγες μέρες και αποφάσισε να το γιορτάσει με ένα δείπνο στο Zero Bond, πάντα στην Νέα Υόρκη. Εκεί παραβρέθηκαν όλοι οι αγαπημένοι της άνθρωποι, όπως η μητέρα της Yolanda, ο αδερφός της Anwar και φυσικά η αδερφή της Bella, που δεν θα μπορούσε να λείπει από το πλευρό της. Φρόντισε, μάλιστα να της ευχηθεί και διαδικτυακά, με μία σειρά από φωτογραφίες στο προσωπικό της Instagram profile, γράφοντας: «Χρόνια πολλά στην μεγάλη μου αδερφή. Σε ευχαριστώ που είσαι η καλύτερη αδερφή, μητέρα, κόρη και άνθρωπος. Μου μαθαίνεις κάτι καινούργιο κάθε μέρα και μερικές φορές απλώς χαμογελάω, γιατί νιώθω τόσο τυχερή που είμαι η μικρή σου αδερφή».

Το look της εορτάζουσας ήταν απλώς «αγγελικό». Η Gigi επέλεξε ένα total white outfit από το αυστραλέζικο brand Dion Lee. Ένα 3 piece σύνολο σε λευκή διάφανη δαντέλα, που περιελάμβανε ένα corset, ένα παντελόνι τύπου flared και ένα maxi πανωφόρι ασορτί που ακουμπούσε το πάτωμα. Οι bold ώμοι έδωσαν σχήμα στην μαλακή δαντέλα και εξισορρόπησαν τους όγκους του look. Η Gigi συνδύασε το angel outfit της με ένα εντυπωσιακό pearl layering στο λαιμό της και μία χρυσή belly chain. Φυσικά, ολοκλήρωσε το σύνολο με ένα ζευγάρι λευκές pointy γόβες.

gigi-hadid-birthday-look-1.jpg
undefined

Η Gigi Hadid φαίνεται πως έχει το υιοθετήσει το νέο sexy look που είναι η απόλυτη τάση της σεζόν, ξεκινώντας από τα catwalks και την Kim Kardashian και φθάνοντας μέχρι το street style. Διαφάνειες, αισθησιακές δαντέλες, στενή μέση και τονισμένοι γοφοί, αραχνοΰφαντα υφάσματα και ανάλαφρες υφές μπερδεμένες με δέρμα και προκλητικές γραμμές, είναι μόνο κάποια από τα βασικά συστατικά του νέου sexy look. Το new age sexiness θέλει το σώμα σε πρώτο πλάνο και την θηλυκότητα πιο πηγαία από ποτέ, όπως ακριβώς επιλέγει να την βιώνει η κάθε γυναίκα ξεχωριστά.

Το dress code των υπόλοιπων καλεσμένων ήταν εξίσου ενδιαφέρον με την Blake Lively να απογειώνει το color blocking, επιλέγοντας ένα mini φόρεμα σε λαμπερό μοβ και πορτοκαλί αξεσουάρ. Η Emily Ratajkowski πόνταρε επίσης στο χρώμα με ένα maxi stretched dress με cut outs σε κόκκινο και μπλε, και ένα ζευγάρι μαύρα strappy sandals. Η Bella Hadid επέλεξε σκούρες αποχρώσεις σε grey black για το outfit της βραδιάς, μία mini φούστα με ασορτί top και μαύρες pointy μπότες.

https://www.instagram.com/p/CcuDXigO6-Z
https://www.instagram.com/p/Cct9EDdu8j1
bella-hadid-birthday-look-1.jpg