Η Zendaya και ο Lewis Hamilton ντύθηκαν στα φούξια στη νέα καμπάνια της Valentino Pink PP collection

Ναταλία Κατσακιώρη
Η Zendaya και ο Lewis Hamilton ντύθηκαν στα φούξια στη νέα καμπάνια της Valentino Pink PP collection

Δύο μοναδικοί ambassadors για τον οίκο Valentino που επιβεβαιώνουν τη μεγάλη «pink» στιγμή του οίκου.

Ο οίκος Valentino βρίσκεται στην καλύτερη στιγμή του. Είναι γεγονός και κάτι που πραγματικά άξιζε στον ταλαντούχο Pier Paolo Piccioli, που ξεκινώντας ως δημιουργικό δίδυμο με την Maria Grazia Chiuri, φανέρωσε την προσωπική του ιδιοφυΐα, όταν ανέλαβε τελικά μόνος του τα ηνία του ιστορικού Maison Valentino. Από τους ελάχιστους εναπομείναντες creative directors που γνωρίζουν πώς να δημιουργούν πραγματικές haute couture συλλογές, αποθέωσε τα αριστοτεχνικά ateliers του οίκου και σύστησε στο κοινό μία πιο οικογενειακή και τρυφερή εικόνα της δημιουργικής του ομάδας.

Πριν λίγους μήνες είδαμε και την Pre Pink PP Collection για το φθινόπωρο του 2022, μια ωδή στο φούξια σαν χρώμα, σαν σύμβολο θηλυκότητας αλλά και της νέας πραγματικότητας που ζούμε, μετά το σοκ της πανδημίας και των lock downs. Έτσι, μία τόσο πρωτότυπη και bold συλλογή έπρεπε φυσικά να συνοδεύεται και με μία αντίστοιχης αισθητικής καμπάνια, με φρέσκα και δυναμικά πρόσωπα.

Η Zendaya είναι ambassador του οίκου Valentino, μετά και τις απίστευτες red carpet εμφανίσεις της με δημιουργίες του Pier Paolo Piccioli, που απλώς επισημοποίησαν αυτό που ήδη ξέραμε. Ποιος στάθηκε, όμως, δίπλα της στη νέα καμπάνια που θα δούμε την επόμενη εβδομάδα;

valentino-pink-campaign-fall-2022-(7).jpg
valentino-pink-campaign-fall-2022-(6).jpg
valentino-pink-campaign-fall-2022-(3).jpg

Ο Lewis Hamilton είναι το role model που θέλει κάθε μεγάλος οίκος.

Στην νέα καμπάνια της Pink PP συλλογής είδαμε να ποζάρει και ο Louis Hamilton, κάτι για το οποίο μας είχε προετοιμάσει ο ίδιος ο Piccioli μέσα από ένα post του τον Μάιο. «Ο Lewis είναι ένα είδος διερμηνέα. Είναι σε θέση να χρησιμοποιήσει την ενέργειά του για να εκφράσει τον αυθεντικό και πολύτιμο εαυτό του. Το ταλέντο που μοιράζει με όλη του την περσόνα ξεπερνά κατά πολύ την αθλητική του υπεροχή και αγκαλιάζει όλα όσα κάνει. Ο Lewis πιστεύει σε αυτό που κάνει και το δείχνει με αβίαστη ένταση. Τον έχω δει να δεσμεύεται για κοινωνικούς σκοπούς με μεγάλη ανεξαρτησία, τον έχω δει να φοράει ένα ροζ total look και να το κάνει προσωπικό, τον έχω δει να χαμογελά και να συνομιλεί με τους ανθρώπους με πολύ χαλαρό τρόπο. Κάνοντας οτιδήποτε τον ευχαριστεί, μας ευχαριστεί». Αυτά ήταν κάποια από τα λόγια που αφιέρωσε ο ταλαντούχος σχεδιαστής στο Hamilton.

https://www.instagram.com/p/CeOrpXRtgGW
valentino-pink-campaign-fall-2022-(2).jpg

Με ένα total φούξια outfit ο Hamilton κράτησε στα χέρια του τα νέα sneakers της σειράς και απογείωσε την καμπάνια, δίπλα στην Zendaya που χάρισε τις χορευτικές πόζες της και πάλι στο φακό. Αναμένουμε την full campaign!