Εσύ μπορείς να δημιουργήσεις τα πιο ιδιαίτερα catwalk looks με λίγη κόλλα; Η Angelica Hicks μπορεί

Ναταλία Κατσακιώρη
Εσύ μπορείς να δημιουργήσεις τα πιο ιδιαίτερα catwalk looks με λίγη κόλλα; Η Angelica Hicks μπορεί

Ο πιο διασκεδαστικός fashion λογαριασμός στο Instagram αποδεικνύει ότι η δημιουργικότητα δεν έχει όρια.

Η δημιουργικότητα δεν έχει όρια. Γνωστό κλισέ, αλλά πόσο αληθινό. Τη στιγμή που η μόδα περνάει από μία κρίση ταυτότητας σχετικά με το σκοπό της, το αποτύπωμα που έχει στο περιβάλλον ως ένας από τους μεγαλύτερους ρυπαντές του πλανήτη, αλλά και τον τρόπο που θα πρέπει να κινηθεί στο εξής, τέτοια μικρά «φαινόμενα» μας κάνουν να έχουμε ερωτήσεις.

Η Angelica Hicks είναι μία υπερταλαντούχα illustrator, που αποφάσισε να ξεκινήσει ένα τελείως δικό της project στο Instagram, μάλλον τυχαία. Σήμερα ο λογαριασμός με το όνομα της μετράει κάτι παραπάνω από 100.000 followers, ανάμεσα στους οποίους συγκαταλέγονται και γνωστά ονόματα της μόδας, που απολαμβάνουν το πανέξυπνο τρολάρισμα της. Γιατί πρόκειται για troll.

https://www.instagram.com/p/CiDFAGqjBhJ

Το πιο πετυχημένο τρολ των διάσημων οίκων μόδας.

Όλα ξεκίνησαν πριν περίπου ένα χρόνο, όταν η Angelica άρχισε να αναπαριστά κάποια πρώτα luxury αξεσουάρ από τα looks που έβλεπε στα catwalks, με ευτελή υλικά αλλά και τεράστια επιτυχία. Τα αξεσουάρ έγιναν ολόκληρα σύνολα και πρωτού το καταλάβουμε τα βιντεάκια της έγιναν η αγαπημένη μας συνήθεια. Εκτός από actual catwalk looks την είδαμε να δημιουργεί από το μηδέν τα πιο πετυχημένα outfits που φορέθηκαν και στο κόκκινο χαλί ανά τον κόσμο με ένα τόσο εφευρετικό και έξυπνο στυλ, που σε κάνει να τα χάνεις.

unknown_288681648_375379044466169_2723442684789277379_n.jpg
instagram_account_catwalks-(3).jpg
instagram_account_catwalks-(6).jpg

Τα υλικά της μπορούν να συμπεριλαμβάνουν το οτιδήποτε: από πλαστικές σακούλες, αλουμινόχαρτο, αυτοκόλλητη ταινία και διακοσμητικά του σαλονιού της, μέχρι δικά της ρούχα και σεντόνια που δεν διστάζει να κόψει, να μεταποιήσει και να φορέσει με τον πιο περίεργο τρόπο. Φυτά, κόλλες, ακόμη και περιτυλίγματα από σοκολατάκια επιστρατεύονται για τις ανάγκες των εντυπωσιακών fashion δημιουργιών της.

https://www.instagram.com/p/CgXkNRgDfAi

Απομυθοποίηση είναι η λέξη που ψάχνεις. Η λέξη που έρχεται στο μυαλό σου τόση ώρα και δεν τη λένε ίσως τα χείλη σου, γιατί μπορεί να είσαι, σαν και εμένα, ένα παιδί που μεγάλωσε με το ονειρικό σύμπαν της μόδας πάντα δίπλα του και φαντασιωνόταν τα πιο διάφανα μεταξωτά κρεπ, που έχεις δει ποτέ. Τότε που οι συνέπειες δεν ήταν γνωστές στο παιδικό μυαλό μας. Τώρα, λοιπόν, που ξέρεις, απόλαυσε το χιούμορ και την εφευρετικότητα της Angelica Hicks και κάντης ένα follow, γιατί το αξίζει. Το γλυκόπικρο χιούμορ είναι ίσως αυτό που χρειάζεσαι αυτή την περίοδο.

Μερικά από τα πιο πετυχημένα looks της Angelica Hicks:

DPG Network