Ο Ryan Gosling είναι το νέο πρόσωπο στην καμπάνια της Gucci και γίνεται ο πιο γοητευτικός ταξιδιώτης

Ναταλία Κατσακιώρη
Ο Ryan Gosling είναι το νέο πρόσωπο στην καμπάνια της Gucci και γίνεται ο πιο γοητευτικός ταξιδιώτης

Ένας από τους γοητευτικούς άνδρες του Hollywood σε ρόλο μοντέλου για λογαριασμό του κορυφαίου ιταλικού οίκου.

Ο οίκος Gucci λατρεύει τους stars του Hollywood και επιλέγει πάντα τα πιο εκκεντρικά και πολυσυζητημένα πρόσωπα για τις καμπάνιες του. Ο Jared Leto, η Lana Del Rey και ο Harry Styles, φυσικά, είναι κάποιοι από τους ambassadors που έγιναν κατά καιρούς μούσες για τον Alessandro Michelle. Όλοι τους ιδιαίτεροι, χαρακτηριστικοί και άκρως γοητευτικοί. Έτσι, τώρα ήρθε η σειρά του Ryan Gosling να συμπληρώσει αυτό το all star casting των ambassadors του οίκου Gucci, καθώς έγινε ο πρωταγωνιστής της νέας καμπάνιας τους για τις luxury αποσκευές ταξιδίου. Όπως έχει δηλώσει, άλλωστε, στο παρελθόν ο ίδιος ο Alessandro Michele, «τα ταξίδια για τον οίκο Gucci δεν ήταν ποτέ μόνο κάτι το σωματικό. Η Gucci είναι το brand που συνοδεύει τους καλλιτέχνες, τους συγγραφείς, τους ηθοποιούς και τους καλλιτέχνες του Hollywood στα ταξίδια τους». Άρα για άλλη μια φορά έπεσε διάνα.

Δες το video της καμπάνιας:

Το όνομα της νέας καμπάνια είναι Valigeria και ο φωτογράφος Glen Luchford ανέλαβε να πραγματοποιήσει το νέο όραμα του Alessandro Michele, μέσα από τον Ryan Gosling. Το στυλ της καμπάνιας είναι για άλλη μια φορά το 70s retro style, στο χαρακτηριστικό και αγαπημένο σύμπαν του Michele, όπου τα all over printed κοστούμια μπλέκονται με αυστηρά πουκάμισα, luxury loafers και ιδιαίτερα αξεσουάρ. Εδώ είδαμε τον Ryan Gosling να ποζάρει για τις ανάγκες της φωτογράφισης μέσα σε ένα μοτέλ, όπου προσπαθεί να περάσει την ώρα του, κάνοντας τηλεφωνήματα και «εξερευνώντας» τις μοναδικές αποσκευές του.

Το μονόγραμμα του ιταλικού οίκου είναι φυσικά ο απόλυτος πρωταγωνιστής και αυτής της νέας σειράς αποσκευών, με τις πράσινες και κόκκινες ρίγες να συμπληρώνουν το signature italian logo. Η πιο χαρακτηριστική λήψη είναι αυτή που ο Ryan Gosling σπρώχνει τις αποσκευές μέσα στη θάλασσα πάνω σε ένα χρυσό τρέιλορ ξενοδοχείου. Το effortless coolness της δεκαετίας του 70' και η ταξιδιάρικη διάθεση μια περασμένης εποχής αποτυπώνονται με τον καλύτερο τρόπο. Και ο Ryan μέσα στα Gucci σύνολα του από την νέα Spring 2022 συλλογή του οίκου, είναι απλώς απολαυστικός.

ryan_gosling_gucci-(1).jpg