Το πρώτο look της SJP για το And Just Like That 2 είχε όλα τα αγαπημένα items της Carrie

Ναταλία Κατσακιώρη
Το πρώτο look της SJP για το And Just Like That 2 είχε όλα τα αγαπημένα items της Carrie

Η αγαπημένη σειρά επιστρέφει και έχουμε τις πρώτες λήψεις (και τα πρώτα outfits) από τα γυρίσματα.

Ήταν αναμενόμενο. Όταν είχαμε πρωτοακούσει για το reboot του θρυλικού Sex And The City, ξέραμε εξαρχής ότι θα έχουμε και δεύτερη, γιατί όχι και τρίτη σεζόν. Οι αγαπημένες μας ηρωίδες επέστρεψαν, εκτός φυσικά από την Kim Cattrall, και έφεραν ξανά τους ρυθμούς της Νέας Υόρκης του σήμερα στη ζωή μας. Πέρα από τα διάφορα σχόλια των ειδικών γύρω από τις σειρές και τις ταινίες, οι fashion lovers έδωσαν τα εύσημα στη νέα στυλίστρια του cast, Molly Rogers, η οποία ως ένα μεγάλο βαθμό έπιασε ακριβώς το νόημα και τον παλμό των ρόλων, μετά τη συγκλονιστική Patricia Fields, που ταυτίστηκε με τη δημιουργία των χαρακτήρων.

Μόλις χθες, λοιπόν, είδαμε και τα πρώτα πλάνα από τις Sarah Jessica Parker και Kristin Davis στους δρόμους της Νέας Υόρκης, καθώς τα γυρίσματα ξεκίνησαν ήδη, και το look της τηλεοπτικής Carrie έκλεψε και πάλι τις εντυπώσεις. Η Carrie ήταν ένας χαρακτήρας, που πίσω στα 90s και 00s, έκανε τις γυναίκες να δουν τη μόδα μέσα από μία πιο fun και δημιουργική πλευρά, απελευθερώνοντας τες από το σωστό «σετάρισμα», που κυριαρχούσε τότε. Στα outfits της μπορούσες να δεις τα πιο ετερόκλητα στοιχεία, με pop άποψη και έντονα χρώματα, που με ένα μαγικό τρόπο λειτουργούσαν κάθε φορά.

Το πρώτο look της Carrie είχε όλα τα αγαπημένα της designer items.

Πριν λίγες μόλις εβδομάδες είδαμε τη Sarah Jessica Parker στο front row του οίκου Fendi, για το το show των 25 χρόνων της θρυλικής Baguette bag. Οπότε και το πρώτο της outfit στο ξεκίνημα του δεύτερου κύκλου έπρεπε να έχει και κάτι από το μύθο της πιο διάσημης τσάντας. Η αγαπημένη πρωταγωνίστρια εμφανίστηκε, λοιπόν, με μία φαρδιά, pillot, ολόσωμη φόρμα σε ένα ιδιαίτερο χρώμα, ανάμεσα στο khaki και το grey. Η φόρμα της ταιριάζει μοναδικά και όλα αυτά τα χρυσά zippers και οι λεπτομέρειες την κάνουν ένα κομμάτι μοναδικό.

https://www.instagram.com/p/CjV4cvdIXHj

Το styling, ωστόσο, ήταν αυτό που την απογείωσε, αφού η Parker φόρεσε ένα ζευγάρι ψηλές κάλτσες, σε neutral απόχρωση, τα cult Dior ψηλοτάκουνα σανδάλια που έχει ξαναφορέσει η Carrie στην πρώτη ταινία του Sex And The City και κράτησε την pigeon bag του οJW Anderson, θυμίζοντας τα πιο fun σύνολα του χαρακτήρα. Αυτό, όμως, που ξεχωρίσαμε ήταν η tiny Baguette bag σε light grey, που έδεσε η Sarah Jessica στη γάμπα της, συμπληρώνοντας έτσι το look και τραβώντας όλη την προσοχή στα πόδια της.

https://www.instagram.com/p/CjVQ2pFufhO

Μας αρέσει που βλέπουμε όλα τα αγαπημένα μας 90s και 00s items ξανά, αφού το nostalgic mood είναι από μόνο του τάση, αλλά πιο πολύ μας αρέσει η ιδέα της επαναχρησιμοποίησης ενός παλιού item της ντουλάπας μας, που μπορούμε να το κάνουμε να συμβαδίζει με το σήμερα με κάποια απλά styling tricks. Ειδικά, όταν πρόκειται για ένα ζευγάρι vintage Dior sandals!