Ο Demna Gvasalia δημιούργησε (εννοείται) ένα ακόμη Balenciaga catwalk look για την Kim Kardashian

Ναταλία Κατσακιώρη
Ο Demna Gvasalia δημιούργησε (εννοείται) ένα ακόμη Balenciaga catwalk look για την Kim Kardashian

Η Kim ανέβασε μία φωτογραφία στο Instagram με το custom σύνολο της, αποδεικνύοντας ότι είναι η απόλυτη μούσα του οίκου Balenciaga.

Ο Demna Gvasalia και η Kim Kardashian ήταν πιθανότατα αδερφές ψυχές, μοιράζονται κάποια κοινή δημιουργική εμπειρία σε μία άλλη ζωή, που ήρθε στο σήμερα και τους έδεσε για πάντα. Μετά το show που είδαμε στο Παρίσι, πριν από λίγες μέρες, που προκάλεσε για άλλη μια φορά σοκ και αμέτρητα σχόλια στην κοινότητα της μόδας (γιατί αυτό ξέρει να κάνει καλύτερα ο Demna), η Kim Kardashian αποκάλυψε μέσω κάποιων λήψεων στο προσωπικό της Instagram account, ένα ακόμη look, που δημιούργησε ο creative director του Balenciaga αποκλειστικά για εκείνη.

Πρόκειται για ένα mini φόρεμα, που δημιουργήθηκε από αλλεπάλληλες, μαύρες ζώνες, με μεγάλες, μεταλλικές αγκράφες, που δένουν όλες μαζί στα αριστερλα και σχηματίζουν έτσι ένα φόρεμα, με cut out στη μέση. Η Kim ολοκλήρωσε την εικόνα με ένα ζευγάρι μαύρα mules Balenciaga και τα all time favorite γυαλιά της, με το εκκεντρικό, futuristic σχέδιο. «Δεν μπόρεσα να έρθω στο show του Balenciaga και έτσι ο Demna μου έστειλε εδώ το show,» έγραψε η ίδια η Kim στη σχετική λεζάντα, θυμίζοντας μας λίγο τη γνωστή ιστορία με το Μωάμεθ και το βουνό.

https://www.instagram.com/p/CjVvooXpn4E

Η Kim Kardashian είναι η απόλυτη μούσα του οίκου Balenciaga. Είτε μας αρέσει, είτε όχι!

Η γνώμη μου για την Kim Kardashian είναι γνωστή. Αν με διαβάζεις εδώ, θα ξέρεις ότι δεν την αγαπώ ιδιαίτερα για πολλούς και διάφορους παράγοντες. Ωστόσο, δεν μπορώ να αρνηθώ το ένστικτο της γύρω από τη μόδα. Όχι το στυλ ή την αισθητική της, αλλά το ένστικτό της. Η υπερέκθεση που έχει, καθώς και ο τεράστιος έλεγχος πάνω στο παγκόσμιο κοινό και τη διαμόρφωση των τάσεων, φαίνεται με κάποιο μαγικό τρόπο να ξεκαθαρίζει, καθώς η ίδια έχει συνδεθεί ουσιαστικά με πολλούς κορυφαίους σχεδιαστές (θα εξαιρέσω την τελευταία ατυχή για μένα συνεργασία με τους Dolce & Gabbana), συνεισφέροντας στη δημιουργία των πιο ξεχωριστών τάσεων.

Η ίδια έχει περπατήσει στο catwalk του οίκου Balenciaga με couture δημιουργία by Demna, αλλά έχει γίνει και η πρωταγωνίστρια της νέας καμπάνια του οίκου. Γενικά, το προσωπικό της στυλ με τα super stretched outfits, τις full face κουκούλες, τα edgy αξεσουάρ συναντήθηκα κατά κάποιο τρόπο με τον inspiring σχεδιαστή του Balenciaga και έγιναν ένα καταπληκτικό δίδυμο. Και αυτό που μου έκανε πιο πολύ εντύπωση σε όλο αυτό; Εκτός από το custom look της! Το γεγονός ότι η ίδια φρόντισε να τραβήξει τις συγκεκριμένες λήψεις μέσα σε έναν λάκκο με λάσπη, κάνοντας την απόλυτη ταύτιση με το actual σκηνικό του show! Μπράβο, λοιπόν, στην Kim.