Ένα lucky charm διαφορετικό από όλα τα άλλα «παίζει» με τις φάσεις της σελήνης

Ένα lucky charm διαφορετικό από όλα τα άλλα «παίζει» με τις φάσεις της σελήνης

Και περνάει το πιο ουσιαστικό μήνυμα για τη νέα χρονιά: «μπορεί να μην είσαι πάντα το ίδιο φωτεινή, αλλά είσαι πάντα ‘ολόκληρη’».

Tο να πάρεις γούρι για το νέο χρόνο είναι κάτι σαν το να σπάσεις ρόδι πριν μπεις στο σπίτι την Πρωτοχρονιά: μία παράδοση καλοτυχίας που θες να σε ακολουθεί και να σε συντροφεύει σε κάθε «αλλαγή». Έτους, ψυχολογίας, διάθεσης. Το καλό, όμως, με κάποιες παραδόσεις είναι ότι μπορούν να εξελίσσονται, να αλλάζουν. Έτσι και το απλό, παραδοσιακό γούρι, τα τελευταία χρόνια έχει εξελιχθεί σε fashion statement. Μία «πράξη μόδας» με αξεσουάρ που όλες θέλουμε να έχουμε στην γκαρνταρόμπα μας όχι μόνο για μία ημέρα τον χρόνο αλλά για πάρα πολλές.

_PAN3783.jpg

Φέτος το αγαπημένο μας γούρι έρχεται σε χρυσό και ασήμι και είναι από το ελληνικό brand «Xoutou’s». Το jewellery label της Χριστίνας Τζιμέα έβγαλε μια ταυτότητα-κολιέ που γράφει πάνω το μήνυμα « you may not always appear with the same brightness but you are always whole» και παρουσιάζει χαραγμένες όλες τις φάσεις της σελήνης από ολόκληρη, ημισέληνο μέχρι και μια «λεπτή φέτα από καρπούζι», που έλεγαν και τα παιδικά παραμύθια.

Οδηγός αγοράς: Τα 10 πιο ιδιαίτερα γούρια για να είναι το 2023 γεμάτο τύχη και στυλ

264-(1).jpg

Ο μινιμαλισμός και οι σοφιστικέ, απλές γραμμές που χαρακτηρίζουν όλες τις δημιουργίες της Χριστίνας «πέρασαν» και σε αυτό το γούρι μαζί με το πιο δυνατό μήνυμα ενδυνάμωσης, αυτό που λέει πως είμαστε «ολόκληρες» και πλήρεις, όσο και να «λάμπουμε», λίγο ή πολύ.

https://www.instagram.com/p/Ck8YCkyIgzi

«Στη Xοutou's κάθε κομμάτι που προστίθεται στη συλλογή κρύβει τη δική του ιστορία και αποτελείται από υψηλής ποιότητας υλικά για να σε συνοδεύουν στον χρόνο. Σχεδιάζω με μεράκι και δημιουργώ κομμάτια που έλειπαν από τη δική μου συλλογή και πλέον μπορώ να τα μοιράζομαι με τον κόσμο», λέει η designer και εδώ και δέκα χρόνια το κάνει πράξη μέσα από ultra chic βραχιόλια, gilry μενταγιόν και simply chic δαχτυλίδια. Διάλεξε φέτος το γούρι της για να δεις το φεγγάρι μέσα σου, να το δεις «γεμάτο» και λαμπερό ακόμα και όταν δεν είναι.