O οίκος Louis Vuitton και η Chiara Ferragni μας συστήνουν τα Shake shoes με μία νέα, retro καμπάνια

Ναταλία Κατσακιώρη
O οίκος Louis Vuitton και η Chiara Ferragni μας συστήνουν τα Shake shoes με μία νέα, retro καμπάνια

Courtesy Louis Vuitton

Τα παπούτσια του κορυφαίου γαλλικού οίκου αντλούν έμπνευση από την iconic Twist bag και έρχονται να «ταρακουνήσουν» τα βήματά μας.

Ο οίκος Louis Vuitton εγκαινιάζει άλλη μια νέα συνεργασία με την Chiara Ferragni, με την αγαπημένη Ιταλίδα επιχειρηματία και style icon να γίνεται το κεντρικό πρόσωπο της καμπάνιας των Shake shoes. Τα παπούτσια Shake είναι η νέα προσθήκη στη συλλογή υποδημάτων του κορυφαίου, γαλλικού οίκου και έρχονται να συμπληρώσουν την τεράστια γκάμα τους με ένα ζευγάρι νεανικό, ανάλαφρο και διασκεδαστικό, όπως μαρτυράει και το όνομά τους, που αντλεί έμπνευση από την iconic Twist bag του maison, που έχει σφραγίσει με την παρουσία της την συλλογή των handbags.

louis_vuitton_shake-(1).jpg

Courtesy Louis Vuitton

Με παιχνιδιάρικη διάθεση, η Chiara Ferragni ποζάρει στο φακό του Oliver Hadlee Pearch, παρουσιάζοντάς μας όλες τις εκδοχές των Shake shoes, που μπορεί να βρει κανείς ήδη διαθέσιμα στα καταστήματα. Και τα τρία διαφορετικά styles των Shake shoes ενσαρκώνουν τη διαχρονική πολυτέλεια, σε ένα ζευγάρι παπούτσια που είναι ταυτόχρονα θηλυκό και elegant, σύγχρονο και versatile, sophisticated αλλά και girly, έχοντας μια retro διάθεση, που μεταφράζεται στα άνετο, φαρδύ τακούνι τους σε σχήμα V αλλά και την τετράγωνη μύτη τους.

Η νέα Max Mara Beachwear collection φέρνει το sophisticated στυλ της Κυανής Ακτής στο καλοκαίρι μας

louis_vuitton_shake-(5).jpg

Courtesy Louis Vuitton

Shakes shoes: Τα νέα παπούτσια του Louis Vuitton είναι η elegant προσθήκη στο στυλ μας.

Τα Shake shoes έρχονται να μεταφέρουν το iconic LV κούμπωμα της Twist bag σε ένα νέο ζευγάρι παπούτσια. Κατασκευασμένο από λακαρισμένο ή αστραφτερό μέταλλο, το μονόγραμμα LV γίνεται ένα σταθερό αξεσουάρ που κοσμεί ένα διαχρονικά κομψό item.

https://www.instagram.com/p/CsORWObgsMR

Τα τρία πρώτα σχέδια, που μας συστήνει η Chiara Ferragni στην καμπάνια η οποία κυκλοφόρησε πριν λίγες μέρες, έχουν ένα neo-retro look με προσεγμένες, signature λεπτομέρειες και μοναδικά χρώματα. Πρώτη επιλογή είναι τα μαύρα Mary Janes με το κομψό λουράκι και το λειτουργικό τακούνι των 5.5 εκατοστών. Ακολουθεί η εκδοχή των slingbacks με τακούνι στα 8.5 εκατοστά και πολυτελές, αστραφτερό λουστρίνι, που μπορείτε να βρείτε σε αποχρώσεις όπως το κλασικό μαύρο και nude, αλλά και σε pop ροζ χρώμα, πορτοκαλί, μπλε και burgundy, αν θέλετε να ανακαλύψετε τη χρωματική παλέτα της σεζόν.

https://www.instagram.com/p/CsOy0M5A6cQ

Η συλλογή συνεχίζει με τα πέδιλα της σειράς σε κλασικό 70s style, με φαρδιά φάσα και το LV μονόγραμμα να συμπληρώνει το συγκεκριμένο σχέδιο, το οποίο κυκλοφορεί και στην platformed εκδοχή του, λίγο πριν την έναρξη της festive, καλοκαιρινής σεζόν. Το πολυτελές ασημί και χρυσό, που θα βρείτε και στα flat σανδάλια της συλλογής Shake, κάνουν το δικό τους statement.

Το Shake ήρθε για να «ταράξει» τα νερά και να προσθέσει στην ήδη ενημερωμένη συλλογή υποδημάτων του οίκου Louis Vuitton ένα εμβληματικό σχέδιο, με iconic χαρακτήρα και διαχρονική παρουσία στη λίστα με τα most wanted παπούτσια του οίκου.