Κάννες 2023:Η Viola Davis εντυπωσίασε με ολόλευκη δημιουργία Valentino -Τα stylish looks της βραδιάς

Ναταλία Κατσακιώρη
Κάννες 2023:Η Viola Davis εντυπωσίασε με ολόλευκη δημιουργία Valentino -Τα stylish looks της βραδιάς

(Photo by Joel C Ryan/Invision/AP)

2023 Invision

Η δεύτερη μέρα του φεστιβάλ μας έδωσε την εκληκτική Viola Davis και το ανδρόγυνο σύνολο της Anja Rubik.

Δεύτερη μέρα για το Φεστιβάλ των Καννών και εμείς είμαστε φυσικά εδώ για να κάνουμε άλλο ένα review στα λαμπερά red carpet looks της βραδιάς. Η αλήθεια είναι πως ένας ήταν ο πρωταγωνιστής του χθεσινού κόκκινου χαλιού, και αυτός είναι ο οίκος Yves Saint Laurent και ο σχεδιαστής του Anthony Vaccarello, ο οποίος έντυσε ούτε μία, ούτε δύο, αλλά τουλάχιστον πέντε από τις κυρίες που βρέθηκαν στο Cannes Film Festival 2023, ενώ είχαμε και ανδρικές παρουσίες που επέλεξαν επίσης τα αιθέρια υφάσματα της ανδρικής συλλογής του οίκου.

France Cannes 2023 Monster Red Carpet

(Photo by Joel C Ryan/Invision/AP)

2023 Invision

Φυσικά και ξεχωρίσαμε την Sarah Sampaio, που έφθασε για άλλη μια φορά στις Κάννες απαστράπτουσα, με μία τολμηρή δημιουργία σε πορτοκαλί απόχρωση από τον Zuhair Murad, με cut outs στο μπούστο και φτερά στο τελείωμα του gown και στο maxi φουλάρι, που ολοκλήρωσε την εμφάνιση. Γενικά, το πορτοκαλί είναι μια τολμηρή απόχρωση, που στη συγκεκριμένη περίπτωση λειτούργησε τέλεια. Από την άλλη είχαμε την Anja Rubik, την αιώνια μούσα του Yves Saint Laurent, που απέδειξε ότι ένα skinny, μαύρο παντελόνι μπορεί να σταθεί ακόμη και σε ένα κόκκινο χαλί με ένα εντυπωσιακό, μεταξωτό πουκάμισο με bold ώμους. Εξαιρετική και η Laura Harrier που έκανε ένα look το οποίο θύμισε Hailey Bieber, με μία μαύρη strapless δημιουργία επίσης από τον οίκο Saint Laurent.

Δούκισσα Νομικού: Στις Κάννες με εντυπωσιακή δημιουργία της Celia Kritharioti -Τα δύο κομψά looks

https://www.instagram.com/p/CsW5VaDr3uS

Και κάπου εκεί είχαμε και την απόλυτη πρωταγωνίστρια της βραδιάς, τη Viola Davis. Στην πρεμιέρα της ταινίας Monster, η Viola Davis έφθασε με afro εντυπωσιακό look και μας θύμισε γιατί είναι μία από τις αγαπημένες προσωπικότητες του κόσμου του σινεμά αλλά και της μόδας. Γιατί είναι μία γυναίκα που η προσωπικότητά της προφανώς προηγείται της όποιας εμφάνισης, αν και η ίδια έχει ξεχωρίσει πολλές φορές με τις ενδυματολογικές της επιλογές. Στις Κάννες, λοιπόν, την είδαμε με μία haute couture δημιουργία του οίκου Valentino από την FW22 συλλογή του. Το ατελιέ δημιούργησε για εκείνη ένα ολόλευκο one shoulder gown σε minimal γραμμή, με ασορτί platformed γόβες και ένα παλτό από λευκά φτερά που ήταν πράγματι ονειρικό, καθώς το φορούσε χαμηλά στους αγκώνες της. Τα κοσμήματα της ήταν Chopard.

France Cannes 2023 Monster Red Carpet

H Viola Davis με Valentino. (Photo by Joel C Ryan/Invision/AP)

2023 Invision

Τα καλύτερα looks από τη δεύτερη μέρα του φεστιβάλ: